El jugador amb passaport de Trinidad i Tobago, Zeke Moore, ha sol·licitat poder tornar als Estats units per motius personals. El club i el jugador han arribat a un acord pel qual el jugador queda desvinculat de l’entitat groga i negra i avui mateix tornarà al seu país.

Com a jugador del CB Pardinyes-Lleida, Moore ha aconseguit ser el segon màxim anotador de la categoria amb 16,07 punts per partit en 14 punts disputats.

El tècnic lleidatà del CB Pardinyes ha assenyalat que: «Òbviament no ens agrada que un jugador com el Zeke marxi abans que acabi la temporada, però el jugador ens ho va demanar, ens va dir que era important i el cos tècnic i el club creiem que el millor que podíem fer era arribar a un acord perquè pugues tornar a casa. Estem molt contents amb el seu treball aquí al Pardinyes i li desitgem molta sort en el futur”.

Des del CB Pardinyes-Lleida volem agrair al jugador la seva professionalitat aquests mesos que ha format part del club I li desitgem molta sort en el seu futur personal i esportiu.

CatalanEnglishSpanish