El Club Bàsquet Pardinyes-Lleida i el Club Natació Tàrrega han anunciat al saló de plens de l’Ajuntament de Tàrrega l’acord pel qual els seus equips sèniors masculins (LEB Plata I Copa Catalunya) estaran vinculats duran la temporada 2020/2021.

A través d’aquest acord, el CB Pardinyes podrà disposar de fins a quatre jugadors de l’equip urgellenc per reforçar la seva plantilla en partits oficials i entrenaments. Segons la presidenta del CN Tàrrega, Maitxe González, «aquest acord també beneficia a la nostra base poder treballar amb un club com el Pardinyes i qui sap si en un futur aquests resultats ens poden portar a competir en categories superiors».

Aquest acord forma part del pla de promoció del Bàsquet al territori lleidatà que el CB Pardinyes va començar amb l’acord signat amb el CB Secà. L’objectiu del club groc i negre, segons ha manifestat el president lleidatà Pere Roqué, és «treballar en conjunt perquè el nom de la província de Lleida torni a ressorgir després del maltractament que hem patit durant aquest període més dur de la pandèmia. Lleida és una terra de bàsquet i l’esport aporta uns valors a la nostra base que hem de treballar entre tots els clubs del territori».

Pel que fa a l’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan, també ha valorat positivament l’acord entre els dos clubs. «Sempre és bo veure que dos clubs arriben a un acord d’aquest tipus i n’estic segura que això beneficiarà a un club com el CN Tàrrega que fa anys que treballen molt bé».

Per últim, el delegat d’esports de la Generalitat de Catalunya a Lleida, Joan Segura, ha fet una crida a altres clubs de la província per sumar-se a aquest pacte col·laboratiu pel bé de l’esport lleidatà.

A més de l’acord entre els dos equips sèniors, els jugadors de la base del CN Tàrrega tindran accés gratuït als partits de la LEB Plata i els socis del Club Natació gaudiran de descomptes en els abonaments de temporada.

CatalanEnglishSpanish