El FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA ha aconseguit l’ascens a lliga EBA, desprès de la victòria a casa davant el CB Salt A per 78-60 i d’aquesta manera remuntar el desavantatge de 2 punts que portaven del partit d’anada.

Durant  el primer període cap dels dos equips aconseguia imposar el seu ritme de joc tant en l’aspecte ofensiu com defensiu, encara així els locals acabaven 4 punts a sobre.

En el segon període el partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes es  mantenia per davant  durant els 5 primers  minuts del segon quart, fins al punt d’aconseguir un avantatge fins aleshores de 6 punts a favor dels locals, però dos triples de l’equip visitant, col·locava un empat en el marcador. A pesar d’això, seguia l’igualtat en la pista, però cada vegada es jugava més al ritme que l’interessava al Flor de Vimbodi Pardinyes. Al descans, s’arribava amb 3 punts de diferencia a favor dels locals (34-31). En aquells moments, el Flor de Vimbodi estava un punt a sobre en l’eliminatòria i per tant, passava l’eliminatòria.

A la represa, el partit comença a tenir solament un clar dominador, desprès del parcial de 14-2 afavor del Flor de Vimbodi Pardinyes, que trencava el partit definitivament i provocava que la diferencia s’ampliés fins als 15 punts a favor. Però, desprès d’un temps mort, els visitants feien un parcial de 0-6, que encara els donava opcions per tornar al partit. Encara aixì, els esforços del CB Salt A, per retallar la diferencia i ficar-se de nou en l’eliminatòria, no eren suficients, degut a la gran intensitat defensiva que desplegaven els locals i que impedien cistelles fàcils. Amb tot això, el Flor de Vimbodi Pardinyes acabava el tercer quart, amb 11 punts a sobre i més 8 punts a favor en el global de l’eliminatòria.

L’últim quart, els visitants intentaven apropar-se en el marcador, però seguien sense poder, degut a la gran rapidesa del joc y a la gran defensa de l’equip local, fins al punt que a falta de 3 minuts per acabar el partit, el Flor de Vimbodi Pardinyes a partit d’un parcial de 13-5, ampliava la diferencia fins als 19 punts a favor. En aquells moments, Jorge Serna ha donat entrenada a un jugador de la base del club, per a que disputés uns minuts, degut a que el partit i probablement l’eliminatòria començava a estar pràcticament decantada capa el canto del Flor de Vimbodi Pardinyes. Cal dir que avui, l’ambient al Pavelló Pardinyes era magnífic, el qual estava ple i que en els últims minuts del partit, la gent ja començava a celebrar l’ascens a Lliga EBA. Al final, el Flor de Vimbodi Pardinyes ha finalitzat el partit amb victòria per 18 punts de diferencia a favor (78-60).

Amb aquesta victòria, el Flor de Vimbodi Pardinyes aconsegueix l’ascens a Lliga EBA.

Els màxims anotadors del partit van ser: Domingo amb 17 punts per part del FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES LLEIDA; i  Torrent amb 20 punts respectivament per part del CB Salt “A”.

78 FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA: Vidal (7); Sevillano (9); Ruiz (10); Villegas(4); Lopez (10); Kora(-); Saiz(4); Vallverdú (5); Domingo (17); Rivas (12);

60 C.B. SALT  A: Bartroli (4); Geli (2); Vila (2); Nadal (7); Burguet (2); Muñoz (5); Torrent. (20); Pons (3); Busquets (4); Fexas(0); Pujols (8); Bover (3).