Estadistiques Final Partit: Flor de Vimbodi Pardinyes 65- Sabadell Sant Nicolau 61

El Flor de Vimbodí Pardinyes ha tornat a guanyar a casa davant un gran rival com és el Sabadell Sant Nicolau per 65-61, i d’aquesta manera aconsegueix la quarta victòria de la temporada.  El partit ha estat marcat per un domini en el marcador dels locals durant tot el partit, que han arribat a tenir una màxima diferència de 15 punts  però, en el tram final de partit l’equip visitant ha ajustat el marcador després d’algunes recuperacions i encert a cistella que han donat emoció al partit.

En els primers 20 minuts de partit, s’ha vist un Flor de Vimbodí Pardinyes que ha anat de menys a més, com a conseqüència, d’un començament molt erràtic a cistella, especialment en el primer quart, però,  es veia una bona activitat defensiva que ha provocat  que algunes vegades esgotessin la possessió o tiressin molt precipitats.  En aquesta primera part, cal destacar que el Flor de Vimbodi ha deixat a 24 punts anotats al que va ser campió del grup C l’any passat. Però, en el segon quart, el Flor de Vimbodi  ha millorat  el seu encert a cistella i a la vegada continuava realitzant una bona defensa que propiciava, que en els minuts finals del segon quart, el Flor de Vimbodí s’anava al descans amb un marcador favorable de 33-24.

A la represa, en la segona part, el Flor de Vimbodí continuava amb la bona intensitat defensiva però, l’encert capa cistella respecte al segon quart havia baixat, en canvi, l’equip visitant continuava tenint problemes a cistella, ho reflecteix  el fet que al final del tercer quart portessin solament 37 punts però, els canvis defensius dels sabadellencs començava a crear dubtes en l’atac local.  D’aquesta manera s’arribava al final del tercer quart amb el marcador de 49-37. En aquest darrer quart, es veia uns  minuts inicials on el Flor de Vimbodí era capaç de mantenir la diferència als 8 punts, però, amb el pas dels minuts l’equip sabadellenc anava retallant a poc a poc  fins al punt d’arribar a situar-se a 2 punts a pocs segons per finalitzar el partit a causa d’algunes pèrdues del Pardinyes però,  un tir de dos punts encertat dels locals quan faltaven 11 segons pel final i posteriorment una bona defensa ha propiciat que la victòria fos finalment pel Flor de Vimbodí Pardinyes.  Al final, victoria ajustada del Flor de Vimbodí Pardinyes per 65-61.

Els màxims anotadors del partit van ser: Torres  amb 13 punts del Sabadell Sant Nicolau;  Domingo amb 14 punts del Flor de Vimbodí Pardinyes.

65 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Fernandez (-), Ruiz (2), Vallverdu A.(9), Lopez (10),  Triginer (6),  Gasque (6), Garcia (-), Villegas (2), Solsona (3), Domingo (14),  Markovic (13), Rivas (-).

61 SABADELL SANT NICOLAU: Sobrepera (6), Wilson (-), López (10), Costa (8), Clotet (4), Espuña (6), Torres (13), Angelats (10), Maki (2), Abella (2), Moix (-)

El Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà la 8ª Jornada de la Lliga EBA al Nou Pavelló del Centre davant el CB Hospitalet el dissabte 13 de Desembre a partir de les 18:00h.