L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va aconseguir l’esperada, i necessària, victòria davant La Roda que permet als de Gerard Encuentra arribar a la segona fase en la primera posició de la taula.

Els lleidatans no començaven bé en un matx molt entrebancat amb un ritme de joc molt lent que beneficiava a l’equip visitant. Tot I això, els lleidatans aconseguien posar-se per davant en el marcador per tancar el primer període 18-18.
Al segon quart els grocs i negres, liderats per un encertat Adrià Duch, va obrir les primeres distàncies en el marcador. Als darrers minuts del període, el joc encara va entrebancar-se més. Després d’una tècnica assenyalada a Wendell Davis, ambdós equips van mostrar un desencert poc comú, almenys en els homes de Gerard Encuentra. El domini lleidatà, però, no va ser suficient per obrir una distància important en el marcador, i al descans el resultat era de 39-36 pels de Gerard Encuentra.

A la represa, els de Lleida no van aconseguir entrar en el matx, i els visitants tornaven a retallar en el marcador per empatar el matx a 41. Els lleidatans, però, no van abaixar els braços i, tot i la reacció visitant, van aconseguir mantenir-se per davant en el marcador al final del 3r període (56-53). A l’últim quart, amb tot en joc, els lleidatans van mostrar l’encert que s’esparava en la passada jornada a Albacete. Els de Lleida van saber mantenir la tensió del matx tot I veure’s per sota en el resultat. En els darrers segons, els de Gerard Encuentra van beneficiar-se que el rival estava en bonus i van sentenciar el matx des de el tir lliure per tancar el partit, i la primera fase amb una victòria per 74-72.