El Cadet vermell va estrenar-se amb victòria a la pista del Mollerussa en un matx marcat per la intensitat defensiva groga i negra

CB MOLERUSSA BLAU: 5-Balp (4), 6-Tico (2), 8-Colell (9), 10-Sans (10), 12-Facip (2), 22-Vendrell (15), 80-Villagrasa (1), 90-Miquel (2), 00-Carrera (6).

CB PARDINYES LLEIDA VERMELL: 7-Tersa (5), 8-Zugasti (18), 37-Martin (9), 52-Garcia (6), 54-Lamas (9), 68-Dominguez (2), 73-Monerris (2), 78-Duaso (10), 88-Maqueda (2), 99-Suarez (3).

RESULTAT: 51-66
PARCIALS
: 12-16 / 14-11 / 12-26 / 13-13

Primer partit de la temporada per als dos conjunts, amb victòria visitant del Cadet Vermell del Pardinyes per 51-66 a casa del CB Mollerussa Blau.

El partit va començar amb el marcador molt igualat, on el desencert i la poca defensa van predominar. Però les ganes de jugar dels dos equips eren més que evidents arribant al final del període amb un marcador de 12-16 pels grocs i negres.

El segon període va seguir amb la mateixa dinàmica. Les defenses van augmentar, una mica, la seva presència, però cap dels dos equips era capaç d’obrir una escletxa en el marcador. D’aquesta manera s’arribava al descans amb un igualat 26-27 favorable als de Pardinyes.

A la represa un Pardinyes molt més defensiu i amb un joc basat en la circulació de la pilota i la velocitat en el contraatac, els grocs i negres van aconseguir augmentar la seva eficàcia ofensiva i amb aquesta, ara sí, van obrir una escletxa de 15 punts a favor seu després d’un parcial de 12-26.

Al darrer període el joc va tornar a igualar-se. Un parcial de 13-13 feia que la reacció del Mollerussa no mogués la diferència en el marcador i amb uns bons últims minuts dels de Pardinyes, els grocs i negres van aconseguir mantenir la diferència de 15 punts emportant-se, així, la primera victòria de la temporada per 51-66.

Aquest diumenge 28, el CB Pardinyes rebrà al Mollerussa al Municipal del barri lleidatà a les 12.30 del migdia.