JORNADA 1 DE MARÇ DE 2014

JUNIOR  GROC

El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  GROC perd a la pista de la PENYA FRAGATINA amb un resultat final de 59-41. En el primer quart l’equip local va obrir una escletxa en el marcador de 10 punts gracies a una defensa molt tancada i la manca d’encert dels jugadors del Pardinyes. En el segon període la igualtat entre els dos equips va quedar reflectida amb el constant intercanvi de cistelles. Al descans el marcador era de 34 a21. A la represa, el domini del rebot ofensiu dels locals els permetia aconseguir cistelles de segones i terceres opcions, fet que els ajudava a augmentar la diferència. Al darrer quart, a falta de 7 minuts el Pardinyes va acostar-se a 13 punts, però l’encert des de la línia de triple dels locals van trencar el partit. La solidesa defensiva dels locals juntament amb la manca d’encert dels visitants van ser claus perquè el Fraga s’endugués la victòria.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Porta amb 13 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i Español  amb 15 punts de la Penya Fragatina.

59 PENYA FRAGATINA:  Portoles (2), Ortiga (-), Lazaro (11), Enrech (7), Moret (19), Casas (2), Millan (-), Mirò (-), Español (15), Garcia (3), Frauca (-), Campillo (-).

41 FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC: Porta (13), Suranell (5), Salem (-), Lesan (-) Mayoral(2), Herrandiz (1), Giné(9), Kora (4), Calzada (-), Peinado(7).

El pròxim  partit es  el  dia 8 de Març  de 2014 a partir de les 17:45  a la pista del Binefar.

PREMINI

El partit corresponent a la jornada deu, del campionat territorial Pre-Mini masculí del grup 1, enfrontava el Força Lleida i el C.B. Pardinyes, el derbi del grup de la ciutat de Lleida i es va decantar pels visitants amb un marcador de 20 a 70.

Els nens del Pardinyes s’emporten una treballada victòria amb un joc ràpid de passades i contraatacs. Els jugadors locals no van poder aguantar el ritme imposat pels del barri de Lleida, que tornen a guanyar després de l’última derrota a la jornada anterior.

20 FORÇA LLEIDA: Kalyanovky (-), Dominguez (2), Serra (4), Diaz De Ausa (-), Juve (2), Clavet (8), Montaño (-), Bouabio (4), Rosello (-).

70 FLOR DE VIMBODI  PARDINYES: Dhiman (10); Gómez,(2); Quintana (9); Vilaseca (15) Perez (20); Dolcet (-); Hidalgo (4); Capell (4); Dieye (8); Aguila (10), Dominguez (6); Jordan (2)

El pròxim  partit es  el  dia 16 de Març de 2014 a partir de les 12:30  al Pavello Pardinyes  contra Cervera

JORNADA 2 DE MARÇ DE 2014

JUNIOR NEGRE

El FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE va aconseguir la segona victòria en aquesta segona fase per 55 a 42 davant del C.B. Calaf.

En el primer quart, el poc encert ofensiu dels locals en els darrers minuts del quart va permetre que els visitants es situessin 6 punts per sobre en el marcador.  Al segon període, l’equip local va igualar el marcador i va estar per davant en el marcador fins a falta de dos minuts per al descans on l’equip visitant va agafar l’iniciativa degut a un parcial de 2-8 , que els van permetre anar-se’n al descans 3 punts per sobre. A la tornada dels vestidors, la bona  concentració a nivell defensiu dels jugadors de CB Pardinyes, ho reflexa el fet que en el tercer quart solament fessin els visitants 7 punts, i  d’un encert capa cistella per part del equip local feia que el Pardinyes encaminés els darrers 10 minuts amb solament 3 punts d’avantatge. En el darrer quart, els locals varen mantenir un bon nivell defensiu i acompanyat d’un mal encert capa cistella dels visitants feia que aquestos solament fessin 6 punts en aquest quart. Tot i així l’encert dels jugadors del Pardinyes degut a una agressivitat capa cistella enfront una defensa zonal visitant, va fer que anessin incrementant la diferencia que va arribar a ser de 15 punts. Al final , victòria del CB Pardinyes per  55-42.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Dieye  amb 17 punts  del  Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Pintado i Hernandez amb 11 punts del C.B. Calaf

55 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Gallardo (6), Dieye (17), Sanchez (7), Rodriguez (1), Martinez(4), Reulli (3), Charles (1), Macarro (-), Diallo (7), Balletbo (-), Quintana (9).

42 C..B. CALAF: Rial (-), Esquius (-), Lopez (2), Barrios (5), Riera (5), Pintado (11),Calafell (8), Hernandez (11).

El pròxim  partit es  el  dia 9 de Març de 2014 a partir de les 17:30  al Pavello Pardinyes  contra Sicoris.