JORNADA 10 DE MAIG DE 2014

CADET GROC

En l’últim partit de la lliga interterritorial en que s’enfrontaven el primer classificat, AECAM, contra l’últim, Flor de Vimbodi Pardinyes podem destacar que tot i l’aparent ampli resultat entre ambos equips, l’equip lleidatà va mostrar una millora en defensa, oferint un ritme i una intensitat a partir del segon quart que els va permetre competir davant el líder del grup, desprès d’un primer quart on els locals van ser clarament superiors.  D’aquesta manera, finalitzar la bona temporada del cadet groc, que a pesar de la dificultat de la lliga han competit en tots els partits i de ben segur que el pas per la categoria els servirà per un futur pròxim.

81 AECAM1: Serra E. (4), Martorell (11), Gironell M (10), Castillo (8), Serra P.(14), Mora (7) Anaya (15), Gironell E. (6), Gironell J (8), Mora (5).

38 FLOR DE VIMBODÍ GROC PARDINYES: Lesan (2), Previtera (4),.Hernandez (11), Reulli (4), Calzada (4), Padilla (2), Balletbo (-), Jaimejuan (5), Fons (-), Quintana (6)

JUNIOR  NEGRE

El FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE va aconseguir la victòria en l’última jornada de la temporada per 70 a78 a la pista del C.B. Calaf.

En el primer quart, la bona defensa acompanyat d’un encert ofensiu dels visitants va permetre que aquestos es situessin 8 punts per sobre en el marcador.  Al segon període, l’equip local va començar a tenir més encert capa cistella, encara aixì el bon atac dels visitants que portaven en tota la primera part feia que en aquest quart arribessin a tenir més  de 15 punts a sobre, encara aixì, els visitants arribaven al descans amb 13 punts al seu favor.  A la tornada dels vestidors, la falta de concentració a nivell defensiu dels jugadors de CB Pardinyes, ho reflexa el fet que en el tercer quart encaixessin fins a 21 punts, i  a pesar de continuar  tenint un bon encert capa cistella que permetia al  Pardinyes encamina els darrers 10 minuts amb solament 7 punts d’avantatge. En el darrer quart, tant per part dels locals, que van arribar a empatar el partit, com pels visitants, l’aspecte defensiu no va existir en cap moment, ho reflexa el fet que va ser el quart on tots dos equips van fer més punts en tot el partit. Tot i així l’encert dels jugadors del Pardinyes degut a una encert des de la línia de 3 punts enfront una defensa zonal visitant, va fer que anessin incrementant la diferencia en els minuts finals que va arribar a ser de 10 punts. Al final , victòria del CB Pardinyes per  70-78 i d’aquesta manera finalitza la temporada del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre, on han realitzat una bona segona fase.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Dieye i Lesan amb 16 punts  del  Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Hernandez amb 27 punts del C.B. Calaf

70 C..B. CALAF: Rial (4), Esquius (-), Lopez (2), Barrios (9), Riera (-), Pintado (11),Calafell (17), Hernandez (27),

78 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Gallardo (3), Dieye (16), Lesan (16), Rodriguez (2), Martinez(2), Reulli (10), Charles (6), Macarro (2), Diallo (12), Quintana (9).

JORNADA 11 DE MAIG DE 2014

JUNIOR  GROC

El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  GROC acaba la temporada amb derrota contra  la PENYA FRAGATINA amb un resultat final de 44-61.

En els primers minuts els jugadors del Pardinyes van sortir amb gran intensitat i concentració, fet que els va permetre realitzar un parcial de 13 a 3. Desprès del bon inici, els visitants van demanar un temps mort que els va permetre endurir la defensa i acabar el primer quart amb empat a 17 punts. Al segons període, el Fraga va mantenir la intensitat i gracies a l’encert ofensiu van capgirar el resultat anant al descans 9 punts per sobre en el marcador.  A la represa, el Pardinyes va intentar reduir la diferencia per poder optar a alguna opció en els darrers minuts, però la bona concentració dels visitants no ho va permetre. Finalment el Fraga va ser el clar mereixedor del partit.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Peinado amb 14 punts  del CB Pardinyes Groc La Flor de Vimbodi i Español  amb 14 punts de la Penya Fragatina.

44 FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC: Suranell (2), Salem (2),  Mayoral(2), Marias (4), Hernandez (3), Giné(5), Kora (12), Calzada R.(-), Calzada P.(-), Peinado(14).

61 PENYA FRAGATINA:  Portoles (-), Ortiga (-), Lazaro (7), Enrech (5), Moret (11), Casas (12), Millan (4), Mirò (3), Español (14), Garcia (3), Frauca (2), Campillo (-).