El CB Pardinyes-Lleida comença la segona volta amb una victòria molt important pels de Gerard Encuentra a la pista del CB Cornellà. Els grocs i negres van millorar la seva imatge amb una victòria d’equip i una bona estrena del nou jugador dels del barri de Lleida, Javier Balastegui, que va jugar 25 minuts. Mendiburu va ser l’MVP amb 14 punts, 5 rebots i 6 assistències

El CB Pardinyes-Lleida va sumar una important victòria a la pista del CB Cornellà per 74-82 en un matx on els de Gerard Encuentra van mostrar una millora en el joc col·lectiu que els va permetre emportar-se el matx i, a més, guanyar l’average davant un rival que va vèncer en la seva visita al Barris Nord.

El matx va començar força igualat, tot i que eren els lleidatans els que controlaven el joc ofensiu. La tensió defensiva dels grocs i negres, liderats per Filip Knezevic (6 rebots al primer període) els permetien córrer al contraatac i això ho van saber aprofitar els homes d’Encuentra amb un ràpid Mads Bonde Stürup (7 punts en el període). Tot i el bon joc lleidatà, l’equip local no va cedir ni un moment i va aconseguir mantenir les opcions tancant el primer període amb un ajustat 15-16.

Al segon període, els locals van sortir més encertats, però amb el pas dels minuts els grocs i negres van tornar a entrar en el partit amb l’aportació d’en Zeke Moore (6 punts en el període), Xavier Mendiburu (6 punts) i el domini sota el cèrcol de Knezevic (9 rebots al descans). Els lleidatans van tornar a obrir distàncies en el marcador i amb un parcial de 17-24 el partit arribava al descans amb un resultat de 32-40 pels de Gerard Encuentra que començaven a mostrar les seves intencions.

A la represa, el matx va seguir el mateix guió. Els locals mantenien el ritme de joc, però no eren capaços de capgirar el resultat. Mentre, els de Lleida, seguien dominant la faceta ofensiva amb un encertat Mendiburu que permetia mantenir la diferència en el marcador al final del període (54-65).

Al darrer període els lleidatans seguien molt encertats des dels 6,75. Oriol Besora (3/6), Stürup (3/5) i Mendiburu (4/7) van sentenciar el matx deixant sense opcions a un Cornellà que va aconseguir retallar distàncies, posant-se a 6, però va ser incapaç de prendre el control del matx.

D’aquesta manera, el CB Pardinyes-Lleida suma la sisena victòria de la temporada i s’emporta l’average davant un rival com el CB cornellà.