L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va sumar la vuitena victòria consecutiva, 73-74, després de remuntar ‘in extremis’ a la pista de l’Arenys de Mar, amb un triple al darrer segon de Rubén Fernández. Els de Gerard Encuentra, que arribaven al partit tocats físicament, continuen líders en solitari del grup CB de la Lliga EBA.

L’Ilerdauto va saltar a pista sense tensió i molt permissiu en defensa. Els del Maresme, per la seva banda, van aprofitar aquesta circumstància per castigar els lleidatans amb un parcial de 16-7 als primers cinc minuts de joc. Amb aquest panorama, Gerard Encuentra va haver de demanar temps mort per intentar activar els seus jugadors, cosa que no va acabar d’aconseguir. Els lleidatans van millorar una mica en defensa, tot i que molt lluny del seu nivell habitual. Així, al final del primer període, l’Arenys manava al marcador (24-14).
Al segon quart, les forces van igualar-se, tot i que els lleidatans encadenaven moments d’encert amb moments de desconnexió total que donaven aire a l’equip local. Al descans, el marcador seguia favorable a l’Arenys (37-27) i obligava una reacció al Pardinyes.

A la represa, els lleidatans van sortir molt endollats, tot i que els espais en defensa van aparèixer pocs minuts després. A l’inici del darrer quart, el marcador era de 61-49, diferència que els d’Encuentra van aconseguir retallar a poc a poc gràcies a un millor control del rebot. Així doncs, quan faltaven sis segons, el marcador reflectia un -2 pel Pardinyes, que va veure’s obligat a cometre una falta per a disposar de la darrera possessió. L’Arenys va tenir opcions amb els dos tirs lliures, que no va aconseguir anotar. Oliva va agafar el rebot i va donar la pilota a Wendell, el millor del partit pels lleidatans amb 25 punts, que va creuar la pista per assistir a Rubén Fernández que va anotar des d’una cantonada per aconseguir un triple per culminar la remuntada del Pardinyes.