946564_10151615331799507_654382163_n

El FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA ha guanyat a un gran rival com és el Montgat “A” per 106-85, però una victòria insuficient perquè no ha pogut  remunta els 34 punts de desavantatge que portava del partit d’anada.

El partit ha començat a un gran ritme local tan defensivament com sobretot ofensivament fins al punt que al minut 5 del primer quart, el Flor de Vimbodi Pardinyes dominava per 17-4, de la mà de Lopez, Sevillano i Rivas. La resta del quart, ha sigut més igualat, però els locals aguantaven la diferencia fins al punt d’incrementar-la fins als 15 punts de diferencia. Però, l’últim minut de la mà de Camins i de Monterde, els visitants han escurçat la diferencia fins a finalitzar perden el primer quart per 10 punts. Per tant, primer quart ha acabat amb victòria parcial dels locals 34-24, que donava esperances de la possible remuntada.

El segon quart ha estat marcat per la ràpida entrada en el bonus de tirs lliures del equip local, fins al punt que Montgat ha llançat 11 tirs lliures, ocasionat per la forta intensitat defensiva desplegada per l’equip local. La resta del quart ha sigut molt igualat, fins al punt que es mantenien la diferencia en el marcador al voltant dels 13 punts a favor del Flor de Vimbodi Pardinyes, però a falta de 3 minuts per anar al descans un parcial de  0-8 de l’equip visitant, que ocasionava que a faltava de un minut, el Flor de Vimbodi Pardinyes solament guanyés per 5 punts. A pesar d’això, el Flor de Vimbodi Pardinyes marxava al descans, amb una renta favorable de 8 punts, però amb la sensació de que es complicava la difícil remuntada.

A la represa, el Montgat A amb la sensació de que no volia ensurts com al principi del partit, aquest cop ha sortit més concentrat i de la mà de Nogales amb 3 triples feia un parcial en els primers 4 minuts del tercer quart de 5-11, que provocava que es col·loquessin a 2 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes. Però, ràpidament, el Flor de Vimbodi Pardinyes ha tornat a defensar amb l’intensitat de la primera part i de la mà de López i Rivas ha fet un parcial de 12-1 en els següents 3 minuts de quart, que tornava ha ampliar la diferencia fins als 13 punts. El tercer quart ha finalitzat amb una renta favorable de 11 punts de diferencia del Flor de Vimbodi Pardinyes.

Els primers 4 minuts de l’últim quart, han sigut igualats en que ni Montgat baixava la diferencia ni els locals la ampliaven. Però, en un minut 5 del últim quart, dos triples de Vallverdu i 1 de Sevillano, ocasionaven un parcial de 9-0, que ampliava la diferencia fins als 20 punts favorable. En aquest moment, restaven 4 minuts per acabar el partit i el Flor de Vimbodi Pardinyes necessitava 15 punts més per superar l’eliminatòria. Però, en els minuts finals degut a les faltes personals de l’equip local que ha acabat amb 6 jugadors eliminats per faltes i a la serietat de l’equip visitant, ha fet que el Flor de Vimbodi Pardinyes no pogués ampliar la diferencia, a pesar d’això el Flor de Vimbodi Pardinyes ha lluitat fins a l’últim segon, però al davant tenir un gran equip com és el Montgat. Al final el Flor de Vimbodi ha acabat guanyant per 21 punts de diferencia (106-85). La setmana que ve, el Flor de Vimbodi Pardinyes jugarà davant el Santa Coloma pel tercer  i quart lloc diumenge 16 de juny en Quart.

Els màxims anotadors del partit van ser: Sevillano amb 30 punts per part del FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES LLEIDA; i  Camins amb 18 punts respectivament per part del U.E. Montgat “A”.

106 FLOR DE VIMDODI PARDINYES LLEIDA: Lopez (18); Vallverdú (10); Ruiz (2); Sevillano (30); Rivas (29)- quintet inicial, Vidal (3); Villegas (9); Saiz (5); Domingo (0);

85 U.E. MONTGAT A: Ortiz (7); Medio (4); Salvador (2);  Cuesta (13); Morales (8);- quintet inicial;  Olaguibe (5); Monterde (10); Soriano (-); Usatorre (2); Nogales (14); Bermudo (2); Camins (18);

El pròxim partit serà el dia 16 de Juny a les 17:30  contra Santa Coloma a la pista del Quart.