L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va imposar-se al CB Sant Josep de Badalona (84-66), en un partit on els grocs i negres no van aconseguir emportar-se la victòria fins al darrer període. D’aquesta manera, els del barri lleidatà, líders en solitari del grup C-B de Lliga EBA, van aconseguir sumar un nou triomf contra el cinquè classificat per posar-se amb 14 partits guanyats en 15 jornades.

Els de Gerard Encuentra van començar bé, amb molt dinamisme i velocitat al contraatac, fet que els va permetre aconseguir bastants punts de marge al marcador. A més a més, la concentració defensiva dels lleidatans, complicava molt la circulació de pilota per a l’equip de Badalona, forçats a jugar possessions molt llargues arribant al límit dels 24 segons en algunes ocasions.
L’avantatge aconseguit al primer període va provocar que els lleidatans es relaxessin permetent als visitants retallar distàncies per arribar al descans 43-34.

A la represa, semblava que els locals tornaven al ritme del primer període i que la victòria estava cada cop més propera, però novament els grocs i negres van tornar a concedir massa en defensa i una sèrie de cistelles van mantenir el Sant Josep en el partit de cara al darrer període. La dinàmica d’ambdós equips va continuar de la mateixa manera fins als últims minuts quan els grocs i negres, aquest cop sí, van aconseguir tancar el partit per guanyar amb contundència.