El CB Pardinyes Lleida ha sumat la vuitena Victòria de la temporada davant un rival directe com el CB Tarragona 69-84 en una demostració defensiva i d’encert des dels 6.75 dels de Gerard Encuentra.

estadística Jornada 18 LEB Plata 20/21

Els de Gerard Encuentra van sortir molt actius des del primer minut del matx. La superioritat física dels lleidatans, que tenien davant un CB Tarragona que feia un mes que no jugava, sumada a l’encert des dels 6.75 va permetre que el primer període acabes 18-32 pels grocs i negres liderats per DavidÒrrit (8 punts) i Oriol Besora (6 punts). Els grocs I negres van acabar el primer periode amb punts de tots els jugadors, a excepció d’Elijah Schmidt i Efambé, i amb sis jugadors anotant des dels 6.75 (en total van anotar 7/8 en triples en el primer període).

El segon període va continuar sent groc i negre. Un parcial de 7-24 permetia als del barri de Lleida augmentar la distància en el marcador. La defensa també va prendre part del protagonisme en el joc visitant I un contundent Efambe (10 rebots) I, de nou, Davi Òrrit (7 rebots) van anul·lar un equip blau que veia com al descans era de 25-56. L’encert des del triple va mantenir-se pels lleidatans anotant 4/10 per marxar als vestuaris amb 11/18.

A la sortida dels vestuaris, els de Gerard Encuentra van baixar una marxa. La defensa zonal plantejada pels locals van provocar diverses pèrdues en atac dels grocs i negres. Tot I això, els d’Encuentra no van marxar del partit i van tornar a prendre el control per emportar-se el tercer parcial per un més ajustat 13-18 (38-74).

El darrer període va ser un tràmit pel Cb Pardinyes-Lleida que va permetre prendre les regnes del matx als locals que aconseguien un parcial de 31-10 que ja no valia per res més que per maquillar el marcador (69-84).

El pròxim cap de setmana el CB Pardinyes no té competició i no jugarà partit oficial fins el 27 de febrer, que rebrà al Barris Nord de Lleida un altre rival directe, l’Hozono Global Jairis d’Alcantarilla (Múrcia)