Estadístiques Final Partit: Flor de Vimbodí Pardinyes 78- CB Santfeliuenc 73

El Flor de Vimbodí Pardinyes ha guanyat a casa  en l’últim partit en l’any 2014  davant del CB Santfeliuenc per 78-73, i d’aquesta manera aconsegueix la quarta victòria com a local.

En els primers 20 minuts de partit, el Flor de Vimbodí Pardinyes li ha costat entrar en el partit, el fet és que ha arribat a perdre per 12 punts de diferència però, amb el pas dels minuts, ha aconseguit incrementar el ritme de partit  amb una bona intensitat defensiva i un encert elevat a cistella, en especial, en el segon quart. Cal destacar que el Flor de Vimbodí Pardinyes, com a conseqüència,  de la seva bona intensitat defensiva ha deixat a l’equip visitant amb solament 13 punts al segon quart. El Flor de Vimbodí arribava al descans amb un marcador empatat a 36.

A la represa, en la segona part, el Flor de Vimbodi sortia molt encertat a cistella, en concret, des de la línia de 3 punts i acompanyat d’un desencert de l’equip santfeliuenc provocat per la bona defensa local, de pressionar la pilota i controlar el rebot defensiu, que feia que el Flor de Vimbodí en finalitzar el tercer quart guanyés  per 14 punts. En el darrer quart, l’equip visitant s’ha arribat a situar 8 punts per sota del Flor de Vimbodi Pardinyes, quan restaven 4 minuts per finalitzar el partit.  En aquests darrers minuts de partit, el CB Pardinyes ha vist com a falta de quasi  1 minut per finalitzar, l’equip santfeliuenc se  situava a 2 punts per sota. Però, en aquests  darrers segons de partit, el Flor de Vimbodí, a partir d’un triple i una bona defensa final ha aconseguit la victòria finalment en el darrer partir en l’any 2014.

Els màxims anotadors del partit: Guirao  amb 20 punts del CB Santfeliuenc; Markovic i  Domingo amb 15 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes.

78 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA:  Ruiz (-), Vallverdu A.(7), Lopez (12),  Triginer (5),  Gasque (8), Garcia (3), Villegas (8), Solsona (5), Domingo (15),  Markovic (15), Tamames (-).

73 CB SANTFELIUENC: Alias (-), Sanmartin (8), Gomez (4), Sagales (-), Camí (3), Guirao (20), Farfan (16), Exposito (-), Mendoza (2), Reyes (-), Barbosa (2), Fernandez (18).

En el proper partit,  el Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà la 10ª Jornada de la Lliga EBA al Pavelló Joan Alay davant el BC Morabanc Andorra «B» el dissabte 10 de Gener a partir de les 19:45h.