L’Ilerdauto Pardinyes va aconseguir la primera victòria de la temporada guanyant 76-80 a un Benicarló que també arribava a la sisena jornada sense conèixer la victòria. Els de Gerard Encuentra van patir fins al final per a emportar-se un partit que van començar dominant, però del qual a poc a poc van anar perdent el control.

El matx va començar amb dos equips molt igualats i amb uns evidents nervis per aconseguir la victòria que provocaven errors en els tirs fàcils. Després d’un primer intercanvi de cistelles, l’Ilerdauto Pardinyes va obrir les primeres distàncies a cop de triple, cinc anotats en el primer període. En el primer quart també va ser el moment pel debut del nou jugador groc i negre, Michael Hundley, que en un minut va aconseguir anotar dos punts i sumar dos rebots al seu compte personal, per arribar al final del quart amb un marcador de 15-25. El guió, però, va canviar en el segon quart on els locals van aconseguir un parcial de 15-6 en els primers 6 minuts de joc ajustant el marcador 30-31. Encuentra va haver de demanar temps mort a la recerca de la reacció dels seus jugadors. Una reacció que va aconseguir per mantenir-se a dalt en arribar al descans, 38-42.

El tercer quart va tornar a ser pel Benicarló. Aprofitant la seva superioritat en el poste baix, els locals van arribar al final del tercer quart 58-57. Amb tot en joc al darrer quart, els lleidatans van estar una marxa per sobre del rival, pel que fa al control dels nervis. D’aquesta manera, i tot i cometre alguns errors que els podrien haver costat la victòria, els grocs i negres van aconseguir mantenir el domini durant els últims minuts per sumar la primera victòria de la temporada dels de Gerard Encuentra 76-80.

L’Ilerdauto Pardinyes jugarà la pròxima jornada contra el Gran Canària el diumenge 27 a les 12.30