Una victòria groga i negra sumada a una derrota del CB Benicarló permetria als de Gerard Encuentra aconseguir una plaça per disputar els playoff d’ascens a LEB Or

FES CLIC PER VEURE LA PLANTILLA RIVAL

FES CLIC PER VEURE LA NOSTRA PLANTILLA

El CB Pardinyes Lleida afronta la darrera jornada de la Lliga regular amb l’objectiu d’aconseguir la victòria i amb la vista posada en el partit entre el Benicarló i l’Hestia Menorca. I és que una victòria dels balears permetria als de Gerard Encuentra classificar-se per disputar els playoff d’ascens a la LEB Or per primera vega en la història del club.

Els del barri de Lleida recuperen jugadors que encara estaven tocats com Jordan Rogers o Xavi Mendiburu, que va acabar el darrer partit amb molèsties al turmell. Això, sumat a la presència del públic a les grades, l’equip groc i negre espera poder lluitar per la victòria.

Gerard Encuentra, però, afronta més il·lusió que pressió aquesta jornada i és que segons el tècnic lleidatà «hem aconseguit l’objectiu tres jornades abans del final de la Lliga, somiar amb el playoff és un premi extra per tot el club».

El rival dels lleidatans serà un CB L’Hospitalet ja descendit, però amb ganes de tancar la temporada amb Victòria davant el CB Pardinyes Lleida, tal com van fer en el partit d’anada.

LEB PLATA (Jornada 26)
Partit: CB Pardinyes Lleida VS CB L’Hhospitalet
Lloc: Barris Nord (Lleida)
Data: diumenge 11 d’abril
Hora: 19,00
Àrbitres:Martinez Estopiñán i Romero Matute
Retransmissió: Canalfeb.tv i Lleida TV

LA PRÈVIA DE GERARD ENCUENTRA

CatalanEnglishSpanish