EstadÍstiques Finals: Isports Salt 92- Flor de Vimbodi Pardinyes 75

El Flor de Vimbodi Pardinyes ha perdut en el seu segon partit  a la Lliga EBA 2014/2015 a la pista  del Isports Salt  per 92-75. El partit ha estat marcat per un domini en el marcador per part dels locals, que han anat per davant sempre, i acompanyat d’una primera part dolenta del Flor de Vimbodi Pardinyes que ha fet que els 14 punts de desavantatge que hi havia al descans fossin massa losa.

En els primers 20 minuts de partit, s’ha vist un Flor de Vimbodi Pardinyes  molt erràtic capa cistella des de totes les distàncies, inclús des de la línia de tirs lliures, i també amb problemes alhora de defensar els atacs cara a cara i amb el seu rebot defensiu. En canvi, l’equip gironí ha estat molt encertat en aquesta primera part, en especial des de la línia de 3 punts on han tingut un gran encert durant tot el partit, i des del primer moment de partit han controlat el ritme de joc, però en defensa no han estat tan intensos com es podia preveure, ja que el CB Pardinyes intentava atacar ràpid el que feia que la defensa gironina no estigues col·locada del tot i tinguessin problemes en situacions de bloquejos directes. Amb tot això, el Flor de Vimbodí s’anava al descans amb el marcador desfavorable de 50-36.

A la represa, en la segona part, es veia un Flor de Vimbodi que sortia amb ganes de donar-li la volta al marcador, però tota petita reacció dels lleidatans era contestada immediatament pels gironins que arribaven a situar-se amb una diferència màxima en aquest tercer quart de 23 punts a favor seu. Però, a diferencia de la primera part, es veia un partit totalment diferent on es veia una igualtat a pesar de la diferencia a favor dels locals. En aquest tercer quart durant bastants minuts es veia un Flor de Vimbodí Pardinyes més intens en defensa i amb més encert capa cistella però continuava fallant tirs lliures.  Amb tot això, el CB Pardinyes perdia de 17 punts al finalitzar el tercer quart (72-55).  Ja en els últims 10 minuts de partit, per part dels visitants se seguia veient un equip  amb  la bona actitud tant defensivament com ofensivament que s’ha vist en alguns trams del tercer quart, el que li permetia que  a falta de 2 minuts per finalitzar el partit el marcador era desfavorable amb una diferencia de 8 punts però, a causa d’algunes accions no positives en atac, com per exemple, un tir de 3 punts perdent de 8 punts a falta d’1 minut, i l’encert capa cistella dels locals des de la línia de 3 punts en els moments finals ha propiciat que els locals es tornessin anar en el marcador fins a arribar a la diferència final de 17 punts a favor seu (92-75).  Al final, derrota clara  del Flor de Vimbodí Pardinyes per 92-75.

92 ISPORTS SALT: Bartroli (2), Geli (6), Oliva (-), Nadal (9), Pujols (5), Espinosa (5), Torrent (21), Agusti (-), Busquets (4), Fexas (-), Pascua (13),  Bover (27).

75 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Ruiz (4), Vallverdu A.(15), Lopez (9),  Triginer (12),  Gasque (9), Garcia (6), Villegas (-), Solsona (4), Domingo (12),  Markovic (4), Rivas (-).

Els màxims anotadors del partit van ser: Bover  amb 27 punts del Isports Salt;  Pau Vallverdu amb 15 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes.

El proper partit  del Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà el segon partit com a local en la Lliga EBA al Pavelló Barris Nord davant el Cornella el dissabte 8 de Novembre a partir de les 20:00h.