L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va aconseguir la victòria número 18 de la temporada (106-80), i ho va fer en un dels partits més importants de la temporada, davant el tercer classificat, l’UBSA, i amb quatre baixes de jugadors importants.

Els de Gerard Encuentra van sortir a la pista del Barris Nord sabedors de la importància de guanyar el partit per tal d’ampliar el seu avantatge amb els perseguidors més directes, però els primers moments del partit van ser favorables per als grocs i negres que van veure com l’UBSA arribava a posar-se set punts per davant quan el marcador assenyalava els tres minuts jugats del primer període (7-13). Va ser en Wendell Davis, en el seu millor partit de la temporada, el que va liderar la reacció lleidatana, amb 19 punts, per acabar el primer quart 33-28. En el segon període, els homes de Gerard Encuentra, van sortir amb la lliçó apresa i no van permetre que el rival tornés a prendre el control del joc. Amb una bona defensa van aconseguir ampliar l’avantatge fins als 10 punts quan faltaven set minuts pel descans. L’encert en atac i la serietat al darrere, van permetre a l’Ilerdauto marxar a vestuaris amb un marcador de 55-45 i la sensació de tenir el partit controlar a falta de dos períodes gràcies a un Wendell Davis estel·lar, 29 punts i 9 rebots al descans.

A la represa, els jugadors locals no van acusar la intensitat dels primers 20 minuts. Tot i comptar amb només set jugadors del primer equip, els grocs i negres van prendre les regnes del matx. Amb un parcial de 7-0 en el primer minut, van deixar clares les seves intencions aconseguint arribar al final del període amb un marcador de 87-61 amb moments d’un gran joc col·lectiu. El darrer període va ser un tràmit on els d’Encuentra van mantenir el ritme fins als darrers minuts, on l’Ubsa va retallar distàncies pel 106-80 final.

Amb aquest resultat, l’Ilerdauto Pardinyes torna a situar-se a dues victòries del segon classificat, el Mollet, i la pròxima jornada visitarà la pista del JAC Sants.