VS 

El CB Pardinyes Copa Catalunya  afronta la tornada  de l’eliminatoria previa de la fase final al Pavello Municipal de Pardinyes davant  del C.B. Salt. El CB Pardinyes ve de perdre en l’anada en la pista  del  C.B. Salt, per dos punts de diferència (68-66), per tant, al Flor de Vimbodi Pardinyes li tocarà remuntar un desavantatge de 2 punts en contra.

Els nostres, venen de perdre en l’anada de la fase d’ascens a domicili davant del Salt A i d’aquesta manera obligats a remuntar en casa per poder accedir a les semifinals de la fase d’ascens a la LLiga EBA. Per tant, podem dir que l’equip encara aixì, segueix  en  un moment  bo de joc   i ho intentaran aprofitar per a guanyar i remuntar l’eliminatòria amb el suport de l’afició del Flor de Vimbodi Pardinyes , i d’aquesta manera poder passar ronda. Principalment cal remarcar el bon moment de joc que portar tot l’equip en general tant en l’apartat exterior com en l’apartat interior. En l’aspecte estadístic podem dir que hem acabat sent en el grup 1: 4è equip en Defensa i  el 4è equip en Atac. En l’aspecte local en 15 partits, hem aconseguit 12 victòries i 3 derrotes.

Sobre el nostre rival, el C.B. Salt  cal dir que visiten el Pavello Municipal de Pardinyes amb un avantatge de 2 punts del partit d’anada.També que cal dir que  han disputat 15 partits en tot lo que portem de temporada a domicili , amb un balanç de 8 victòries i 7 derrotes. Cal destacar que de les 9 derrotes que porten 7 de elles han sigut com a visitant.  En l’aspecte estadístic, dintre del grup 2, que és el  1è equip  en Defensa (fins al punt que és el millor equip aquesta temporada tenint en compte els dos grups de Copa Catalunya)  i és el 15on equip en Atac (fins al punt que és el 5è pitjor equip aquesta temporada tenint en compte els dos grups de Copa Catalunya)

En el aspecte tècnic, podem dir que es un  equip relativament millor des de la vessant de jugadors exteriors com la de Torrent  X. , però sense discriminar el seu joc interior com pot ser Bartroli M. . si tenim en compte les estadístiques del partit d’anada, en canvi, en l’aspecte defensiu, és el millor  equip en defensa  de Copa Catalunya d’aquesta temporada ja que  reben una mitjana de 63 punts per partit degut a que  es un equip que rep pocs punts  en aquest aspecte cada partit, perque realitzen una gran defensa tant en tema individual com en les ajudes col·lectives prop de la cistella, la qual cosa van demostrar al partit d’anada, que van provocar una gran dificultat en l’atac dels nostres. En l’aspecte ofensiu,  és el  5è pitjor equip en atac de Copa Catalunya d’aquesta temporada, fins al punt que promitja una mitjana de 69 punts per partit, degut a la dependencia en atac constant quan està en pista del jove i gran jugador com és Torrent X.. El CB Salt  es un equip relativament amb  bons percentatges de tir de camp, però cal dir que moltes vegades tiren molt més de de la línia de 6,25 que de 2 punts, també, en els partits de fòra , per aquest motiu fan un joc lent i pausat, encara aixì, no els importa corre en accions ràpides, si aquestes són molt clares en tema d’avantatge ofensiu. Jugadors a destacar del CB Salt:  Torrent X., Pujols M.,  Bartroli M. i  Muñoz M.

US ESPEREM DISSABTE 25 DE MAIG A LES 19:00 AL PAVELLO DE PARDINYES per ANIMAR A L’EQUIP I FER UNA OLLA A PRESSIÓ, tal i com van fer els aficionats del Salt alli, PER TANT, HEM DE DEMOSTRAR QUE LA MILLOR AFICIÓ ES LA DEL FLOR DE VIMBODI PARDINYES. EN JOC ESTAR PUJAR A LA LLIGA EBA.

El partit es disputa dia 25 de Maig  de 2013 a partir de les 19:00 al Pavello Municipal de Pardinyes contra el CB Salt.

CatalanEnglishSpanish