L’Ilerdauto Nissan Pardinyes afronta una jornada 19 força complicada. Els de Gerard Encuentra intentaran gastar una de les darreres bales per poder mantenir les opcions d’acabar la primera fase en la zona de dalt contra L’Hospitalet.

FES CLIC PER VEURE LA NOSTRA PLANTILLA

FES CLIC PER VEURE LA PLANTILLA RIVAL

Els barcelonins arriben al Barris Nord en el seu millor estat de forma i és que l’equip de Creus i San Epifanio han guanyat els seus últims tres partits. Tot I això, els lleidatans arriben al, partit amb el basketaverage a favor després que al partit d’anada, un palmeig en el darrer segon donés la victòria als grocs i negres per 79-81.

Pel que fa a l’equip lleidatà, Gerard Encuentra seguirà sense poder comptar amb Lamine Dieng ni Rubén Fernández. El tècnic lleidatà, a la prèvia del partit, ha comentat que és conscient de la dificultat del rival, però que no té por i espera veure una reacció dels seus jugadors després del mal partit a Canàries.

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes necessita guanyar pràcticament tots els partits que queden d’aquesta fase per aspirar a una plaça en el grup dels 6 primers que asseguraria la permanència esportiva a la LEB Plata la pròxima temporada.

LA PRÈVIA DE GERARD ENCUENTRA

CatalanEnglishSpanish