BC Morabanc Andorra B VS  Club Basquet Pardinyes

 

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 10 de Gener  la 10a jornada de la Lliga EBA 2014-2015. En l’anterior  jornada va guanyar a casa davant el CB Santfeliuenc per 78-73. En la 10a  jornada haurà de visitar la pista del BC Morabanc Andorra «A»  i que ve de perdre a la pista del CB Castelldefels  per 83-68.

En relació a la plantilla per la desena jornada, en el  Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida estaran tots disponibles, inclosos els jugadors nous ( Arnau Triginer, Alejandro Garcia, Edgar Solsona i Gavrilo Markovic) per la present temporada i els 6 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Sergi Villegas, Albert Vallverdú i Carlos Gasque.

Desprès de l’aturada nadalenca, l’equip torna a la competició i amb l’idea de continuar com va acabar abans de l’aturada, és a dir,  amb  victòria.  Les sensacions de l’equip continuen  sent bones i amb ganes  de seguir millorant setmana a setmana, i per aquest motiu, l’equip vol aconseguir la segona  victòria com a visitant i alhora aconseguir  la sisena victòria de la temporada.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El B.C. Morabanc Andorra «B» va  perdre a la 9a jornada a la pista del CB Castelldefels per 83-68 i d’aquesta manera trencava una dinàmica de 4 victòries consecutives. En aquest cas,  el  B.C. Morabanc Andorra «B»  porta 5 victòries en 9 partits que han sigut  davant Martorell (78-80),  Arenys Bàsquet (73-77),  l’Olivar  (73-70),  Salt (56-58) i CB Cornella (86-81) .  Les 4 derrotes sofertes han sigut davant el CB Quart (86-91), el Jac Sants (80-66), l’AEC Collblanc (62-67) i  CB Castelldefels (83-68).

Pel que fa al BC Morabanc Andorra B és l’actual campió de Copa Catalunya 2013-2014 i per tant, un recentment ascendit a la Lliga EBA igual que el CB Salt, Martorell i Jac Sants. En referencia a la plantilla, manté 9 jugadors del bloc de l’any passat encapçalats per un nou entrenador com és Carles de Bofarull des de la banqueta. Del bloc de l’any passat continuen Dani Marin, Cinto Gabriel, Sergi Marin, Oriol Fernandez, Esteve Malet, Xavi Galera, Guillem Colom, Felipe de Oliveira i Xavi Isern. Presenta 2 novetats respecte a l’any passat que són: Roger Lliteras (Força Lleida-Junior però, també va disputar partits amb el Flor de Vimbodi Pardinyes-EBA) i Filip Knezevic (UP Baloncesto Gandia-EBA).

En relació a l’estil de joc, el BC Morabanc Andorra B és un equip que aprofita la seva gran experimentada plantilla per a portar el control del ritme del partit que més els convé segons el rival que tinguin davant. És un equip que sol jugar ràpid i jugant a partir de bloquejos tant indirectes com directes per generar situacions d’avantatge i d’aquesta manera aconseguir cistelles relativament més fàcils.  En canvi, l’aspecte defensiu, fa una defensa molt intensa tant individualment en la defensa del 1×1 com en les línies de passes.

En definitiva, és un gran equip amb gent experimentada amb gran talent com Xavi Galera i Cinto Gabriel; i gent jove com Guillem Colom i Roger Lliteras.

En la Lliga Catalana, el BC Morabanc Andorra B va guanyar a casa al Flor de Vimbodí Pardinyes (68-61)

El partit es disputa dissabte 10 de Gener a les 19:45 al Pavelló Joan Alay contra BC Morabanc Andorra B.

CatalanEnglishSpanish