CB_L'Hospitalet VS   Club Basquet Pardinyes

 

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 13 de Desembre  la 8a jornada de la Lliga EBA 2014-2015. En l’anterior  jornada va guanyar  a casa davant del Sabadell Sant Nicolau per 65-61. En la 8a  jornada haurà de visitar la pista del CB Hospitalet  i que ve de guanyar en la pista del CB Castelldefels  per 46-73.

En relació a la plantilla per la vuitena jornada, en el  Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida estaran tots disponibles, inclosos els jugadors nous ( Arnau Triginer, Alejandro Garcia, Edgar Solsona i Gavrilo Markovic) per la present temporada i els 6 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Sergi Villegas, Albert Vallverdú i Carlos Gasque.

Desprès d’una setmana sense competició, l’equip espera continuar amb la dinàmica de victòries i  les sensacions continuen  sent bones i amb ganes  de continuar millorant setmana a setmana, i per aquest motiu, l’equip vol aconseguir la segona  victòria com a visitant i alhora aconseguir  la cinquena victòria de la temporada.

 

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El CB Hospitalet ve de guanyar en la 7a jornada a la pista del CB Castelldefels per 46-73 i encadena 4 victòries consecutives. En aquest cas,  el CB Hospitalet  porta 5 victòries en 7 partits que han sigut  davant el Jac Sants (68-75),  l’Olivar  (72-65), Salt (71-81), CB Cornella (88-83) i CB Castelldefels (46-73).  Les 2 derrotes sofertes han sigut davant l’AEC Collblanc (69-76) i l’Arenys Bàsquet (75-69).

En relació a la plantilla té  7 jugadors del bloc de l’any passat encapçalats aquesta temporada per  l’entrenador Jorge Tarragona des de la banqueta. Del bloc de l’any passat continuen Marti Gamarra, Jaume Solé, Jordi Saltó, Aitor Gómez, Alex Reina,  Xavi Guia i Edgar San Epifanio. Presenten fins a 5 novetats respecte a l’any passat que són: Oriol Bayó (CB Cornella-EBA),  Alex Blanco (Castellbisbal-1a Catalana),  Xavi Moreno (CB Hospitalet Jr), Gabriel Díaz (Reading Rockets- Anglaterra)  i Michel Acosta.

En relació a l’estil de joc, el CB Hospitalet  és un equip que fa un joc molt dinàmic i ràpid en atac a partir d’accions  de bloquejos indirectes e directes degut a que són agressius a cistella i alhora busquen els seus tiradors. En canvi, l’aspecte defensiu, fa una defensa molt intensa tant individualment en la defensa del 1×1, el fet es que els seus exteriors  intenten passar tots els bloquejos indirectes com directes, com de manera col·lectiva en l’aspecte de les ajudes defensives.

El CB Hospitalet  és un gran equip que compagina gent jove amb gran talent com Gabriel Díaz; i gent més experimentada com Oriol Bayó.

El partit es disputa dissabte 13 de Desembre a les 18:00 al Nou Pavelló del Centre contra el CB Hospitalet.    

CatalanEnglishSpanish