Torna la LEB Plata després de l’aturada per les vacances de Nadal. En aquesta jornada 16 l’Ilerdauto Nissan Pardinyes s’enfrontarà a un dels millors equips de la categoria, l’Hestia Menorca, que ocupa la quarta posició de la classificació.

FES CLIC PER VEURE LA PLANTILLA RIVAL

FES CLIC PER VEURE LA NOSTRA PLANTILLA

Els menorquins no arriben en el seu millor moment després d’haver guanyat només un partit en les darreres cinc jornades. Tot i això, Gerard Encuentra no vol que aquests resultats facin creure que serà un partit fàcil. El tècnic lleidatà defineix a l’Hestia Menorca com «un equipàs» superior en pressupost i en nivell de plantilla i és que entre els jugadors de la plantilla balear trobem noms molt reconeguts com Urko Otegui o Alberto Ccorbacho.

Els lleidatans han aprofitat l’aturada nadalenca per poder recuperar efectius tot i que per aquest partit Encuentra encara no podrà disposar de tots els seus jugadors. El que sí que s’espera que pugui jugar és la nova incorporació groga i negra, Ander Urdiain, que va incorporar-se ahir als entrenaments de l’equip lleidatà procedent del Casademont Zaragoza.

LA PRÈVIA DE GERARD ENCUENTRA

CatalanEnglishSpanish