El CB Pardinyes Lleida va sumar una nova victòria davant un rival de la zona alta. En aquesta ocasió el Barça B va ser la víctima dels grocs i negres que van posar punt final a la ratxa de victòries del conjunt blaugrana després de vèncer en la Ciutat Esportiva Joan Gamper per 66-71.

Els de Gerard Encuentra van sortir molt seriosos en defensa plantejant una zona que els locals no van saber trencar en cap moment. El montenegrí Filip Knezevic va liderar en els aspectes menys visibles del joc, aconseguint capturar 13 rebots i robant 3 pilotes en els 39 minuts que va disputar.?El Barça no va poder fer més que deixar-se portar per la qualitat individual dels seus jugadors. Un bon Font que va començar molt encertat aconseguint mantenir amb vida al seu equip des de la línia de 6,75. Malgrat això, els lleidatans no van llençar la tovallola mantenint el control del partit i del marcador per arribar al descans amb un avantatge mínim de 2 punts (40-42).??

En aquesta jornada el més destacat no va ser Zeke Moore (MVP la setmana passada). Va ser el torn d’un molt encertat Oriol Besora, que va aconseguir obrir els primers avantatges en el marcador amb 5 triples que permetien somiar als homes de Gerard Encuentra. La superioritat física dels blaugranes no va aparèixer sobre el parquet en aquesta ocasió, i en la lluita des de l’exterior Mendiburu i Besora van prendre el control del partit per a arribar al descans 55-57.

L’últim període va ser totalment groc i negre. L’encert tant en defensa com en atac deixava el marcador 58-67 mancant cinc minuts. Però un rival com el Barça no pot donar-se per mort i els blaugranes van tenir opcions fins al final. Finalment, però, dos tirs lliures de Kenny Hatch i un Triple de Zeke Moore van sentenciar el partit en els últims segons amb un marcador final de 66-71 favorable als de Lleida.??Amb aquesta victòria, els de Gerard Encuentra encadenen dues victòries i sumen la quarta de la temporada.

El dilluns a la tarda els lleidatans viatjaran fins a La Roda (Albacete) per disputar, el dimarts 22, la jornada 11 del grup Est de la LEB Plata, l’última de l’any.