Club Basquet Pardinyes  vs     U.E. MONTGAT

El CB Pardinyes Copa Catalunya  afronta la tornada de les semifinals de la fase final a al Pavello Pardinyes contra Montgat A. El CB Pardinyes ve de perdre en la tornada a domicili, però, l’últim jugat va ser a casa davant el CB Salt A, el qual va guanyar i li va permetre accedir a aquesta ronda de la fase final de Copa Catalunya, esperem que aquesta vegada sigui igual, encara que serà molt complicat, degut a la renta desfavorable que porten del partit d’anada.  En la tornada de les semifinals de la fase final  haurà de rebre la visita  del  2è classificat del grup 2 com és el Montgat A,  que ve de superar l’eliminatòria davant un rival molt complicat com és el Jac Sants i de guanyar en el partit d’anada de semifinals per 34 punts de diferencia, però, en l’anterior ronda no va ser capaç de guanyar a domicili.

Els nostres, venen de guanyar a casa en l’anterior eliminatòria contra el CB Salt A i d’aquesta manera trencar una bona dinàmica de resultats. Però, aquest cop, el repte es major degut a la diferencia desfavorable que portem del partit d’anada, a pesar d’això els nostres lluitaran durant els 40 minuts del partit per poder donar la volta a l’eliminatòria contra Montgat A , i d’aquesta manera poder accedir a la final de Copa Catalunya. Principalment cal remarcar el bon moment de joc que portar tot l’equip en general tant en l’apartat exterior com en l’apartat interior. En l’aspecte estadístic podem dir que hem acabat sent en el grup 1: 4è equip en Defensa i  el 4è equip en Atac. En l’aspecte local en 16 partits, hem aconseguit 13 victòries i 3 derrotes.

Sobre el nostre rival, el Montgat A  va  acabar amb 23 victòries i 7 derrotes en el grup 2. Cal esmentar que ve de perdre en la tornada de l’eliminatòria a casa davant el Jac Sants. També que cal dir que  han disputat 16 partits en tot lo que portem de temporada a domicili , amb un balanç de 14 victòries i 3 derrotes. Cal destacar que en el partit de tornada de l’anterior ronda no van guanyar, encara que fòs com a local. En l’aspecte estadístic, dintre del grup 2, que és el  5è equip  en Defensa (fins al punt que és el 13è equip aquesta temporada tenint en compte els dos grups de Copa Catalunya)  i és el 1on equip en Atac (fins al punt que és el 2è millor equip aquesta temporada tenint en compte els dos grups de Copa Catalunya)

En el aspecte tècnic, podem dir que es un  equip relativament millor des de la vessant de jugadors interiors com la de Morales R., Medio A. i Cuesta P., sobretot Cuesta i Morales que en el partit d’anada van fer molt mal ya sigui desde la línia de 6,25 com des de dintre,  però sense discriminar el seu joc exterior com poden ser Camins M., Ortiz L. i Monterde E. si tenim en compte les estadístiques dels últims partits, en canvi, en l’aspecte defensiu, és el 13è  equip en defensa  de Copa Catalunya d’aquesta temporada ja que  reben una mitjana de 74 punts per partit degut a que  es un equip que rep bastants punts  en aquest aspecte cada partit, a pesar d’això en moments claus d’un partit realitzen una gran defensa tant en tema individual com en les ajudes col·lectives que provoquen una gran dificultat en l’atac de l’equip rival. En l’aspecte ofensiu,  és el  2è millor equip en atac de Copa Catalunya d’aquesta temporada, fins al punt que promitja una mitjana de 82 punts per partit. El Montgat A  es un equip  amb  bons percentatges de tir de camp, però cal dir que moltes vegades tiren molt més de de la línia de 6,25 que de 2 punts, sobretot, en els partits de casa y a domicili, a pesar d’això realitzen un joc ràpid sense por, però no tenen cap problema en tenir un ritme pausat del partit, degut al seu gran poder interior, però, el seu atac sol ser un  joc ràpid continu, la qual cosa moltes vegades es un defecte perquè pot ocasionar moltes errades i pèrdues de pilotes, a pesar d’això no es un equip que acostumi a perdre moltes pilotes.  Jugadors a destacar del Montgat A:  Morales R., Medio A.,Cuesta P., Camins M., Ortiz L. i Monterde E.

En definitiva, partit en el qual el Flor de Vimbodi Pardinyes haurà de fer una gran gesta per remuntar la gran diferencia desfavorable que porten del partit d’anada per poder accedir a la final de Copa Catalunya.

El partit es disputa dia 9 de Juny  de 2013 a partir de les 19:00 al Pavello Municipal de Pardinyes  contra Montgat A.

CatalanEnglishSpanish