L’Ilerdauto Nissan Pardinyes deixa en 53 punts al millor atac de la Liga

Primer Període (21-23)
Inici igualat en errors per ambdós equips que van sortir amb el punt de mira alguna cosa desviat en els primers minuts del partit. Malgrat tot, els grocs i negres van estar més intensos aconseguint els primers avantatges del partit arribant a guanyar 15-9 en el minut 6. A partir d’aquest moment, l’Arenys va començar a trobar el seu lloc sobre el parquet arribant a igualar la trobada, 18-18, i, finalment, donant la volta al marcador en acabar el període, 21-23.

Segon Període (30-9)
L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va començar el període amb el mateix ritme lent del final de la primera part, però va trigar tres minuts a tornar a prendre les regnes a força de llançaments de tres i del bon joc sota el cèrcol. En el minut 4 van aconseguir tornar a manar en el marcador, 29-27, i a partir d’aquest moment va ser un monòleg groc i negre arribant al descans 51-38.

Tercer Període (24-15)
Després del descans, l’Ilerdauto Nissan Pardinyes va sortir a portar-se el partit després del període anterior. L’encert dels de Lleida va permetre als de Gerard Troba mantenir un avantatge folgat malgrat l’encert visitant que, encara que va aconseguir 15 punts en el període, no li va servir per a res davant un vendaval lleidatà que va arribar a l’última cambra amb un marcador de 75-53.

Darrer Període (23-21)
Període igualat en encert però amb un gran treball defensiu dels de Gerard Troba que, amb el control del rebot a la seva zona, i el control de l’avantatge en el marcador van acabar per sumar la tercera victòria de la temporada davant un complicat rival com l’Arenys.