El Club Bàsquet Pardinyes Lleida tanca el 2020 de la pitjor manera possible, amb derrota i per una diferència de 20 punts a la pista del La Roda (87-67).

Els de Gerard Encuentra van sortir bé, però la superioritat només va durar 1 minut (0-5). A partir d’aquí l’equip local va ser l’amo i senyor del partit aconseguint retornar la igualada al marcador i, poc desprès, posar-se per davant per tancar el primer període amb un resultat de 19-11.

Al segon període no van millorar les coses pels lleidatans. En atac sense encert i darrere la falta de comunicació permetia a l’equip local mantenir la distància i, a vegades, ampliar-la encara més. El La Roda van demostrar que era el seu dia amb 4 triples anotats en el segon període que feien que al descans el marcador fos de 38-29.

A la represa s’esperava la reacció visitant, però de nou els de Gerard Encuentra semblaven fora del partit. Males decisions, pèrdues de pilota i faltes sense sentit que feien cada cop més difícil la remuntada. Gerard Encuentra va intentar canviar el ritme del partit amb dos temps morts, però no va ser possible. En aquest període, fruit en part de la desesperació per veure que no sortia res, la parella arbitral va sancionar amb falta tècnica una de les protestes del tècnic lleidatà que va quedar avisat per la resta de partit.

Els grocs i negres van sortir amb un altre ritme al darrer quart. Però la reacció va durar només uns instants. De seguida el joc del La Roda va deixar sense resposta uns lleidatans que van acabar llançant la tovallola i permetent que l’equip manxec marxés en el marcador per tancar el partit amb una diferència de 20 punts (87-67).

La bona notícia del partit va ser el retorn a la pista del nord-americà Malik Lamont Miller. Que va disputar 2.33 minuts tot I que encara se’l va poder veure fora de ritme de partit.

Aquesta setmana els jugadors del CB Pardinyes tindran 4 dies lliures I tornaran als entrenaments el diumenge 27 de desembre per començar a preparar l’enfrontament amb l’Albacete Basket del pròxim 3 de gener.