L’Ilerdauto Nissan Pardinyes rep aquest dissabte a les 20h al La Roda en la darrera jornada de la primera fase en un enfrontament entre dos equips que seran rivals en la segona fase.

FES CLIC PER VEURE LA NOSTRA PLANTILLA

FES CLIC PER VEURE LA PLANTILLA RIVAL

Els lleidatans arriben a la jornada 2 després de patir una dolorosa derrota a Albacete esperen poder tancar aquesta fase amb una victòria que els permeti afrontar les següents setmanes amb una dinàmica positiva. Gerard Encuentra no podrà comptar amb Lamine Dieng i la presència de Pol Domingo serà dubte fins a començar el partit.

Una victòria dels grocs i negres permetria a l’equip lleidatà empatar amb La Roda, que va guanyar en el partit d’anada per només quatre punts (71-67).

A més d’aquest partit, els lleidatans també tindran un ull posat en els duels que enfrontaran a L’Hospitalet amb el FC Barcelona i el partit entre el Gran Canària i el Villarrobledo. Ja que una victòria canària i una victòria blaugrana per més de 3 punts, faria baixar a l’Hospitalet a la setena posició i això beneficiaria als lleidatans que tenen un balanç de 2 victòries i 0 derrotes amb els del Baix Llobregat.

LA PRÈVIA DE GERARD ENCUENTRA

CatalanEnglishSpanish