Un partit on els jugadors grocs i negres van mostrar una bona intensitat en defensa, que els va permetre anar pràcticament tot el matx al capdavant en el marcador, i alhora tenir bons moments de ser verticals cap a cistella i aconseguir contraatacs gràcies a la recuperació de pilotes. Tot això, va fer que l’Ilerdauto Nissan Pardinyes Negre arribés 8 punts a dalt (31-39).
A la represa, tot va continuar igual, amb una gran intensitat dels visitants que volien iniciar la temporada de la millor manera realitzant una bona defensa que els va permetre arribar a tenir 14 punts de diferència quan faltaven 2 minuts per finalitzar el matx. El partit va finalitzar 38-47 favorable als jugadors del cadet negre Ilerdauto Nissan Pardinyes i d’aquesta manera aconsegueixen la primera victòria de la temporada.

Parcials: (09 – 13), (12 – 16), (7 – 4), (10 – 14)

SICORIS: Arevalo (2), Sistere (2), Iturbe, Pique (2), Buchaca, Abella (2), Tamarit (2), Huguet (4), Figuerola (6), Mola (3), Amo (15).
Entrenador equip A: Sierra I.

ILERDAUTO NISSAN PARDINYES CADET NEGRE: Perez (2), Batsi (5), Escriban (5), Escola (2), Bosch (9), Codina (2), Masich (6), Diarra (8), Badia (4), Muñoz (2), Pou (2).
Entrenador equip B: Moya D.

CatalanEnglishSpanish