El CB Pardinyes ha arribat a un acord amb els jugadors Sergi Ruiz i  Albert Vallverdú  per a la seva continuitat una temporada més en el Flor de Vimbodi Pardinyes, que competirà per segon any consecutiu a la Lliga EBA. En l’apartat del cos tècnic com a entrenador adjudant continuarà per segona temporada consecutiva Gerard Encuentra.

Sobre la continuitat una temporada més  d’aquests 2 jugadors més la continuitat de Gerard Encuentra com a entrenador adjudant, en  Joan Albert Cuadrat, entrenador del Flor de Vimbodi Pardinyes ha expressat lo següent:

Sobre Sergi Ruiz: «Molt content de que segueixi, el seu carisma i coneixement de la categoria a d’ajudar als nous a creixer dins i fora de la pista».

Sobre Albert Vallverdú: «exemple clar de l’aposta de l’entitat pels joves talents de Lleida, després del seu primer any senior ara serà el moment de que es vagi guanyant galons a la categoria».

Sobre Gerard Encuentra:  «Imprescindible per a mi, és la persona del club que millor em coneix i que ja ha conviscut amb els jugadors. Una peça clau per poder fer el màxim de feina en el poc temps de pre-temporada que tindrem»

 

Sergi Ruiz

Sergi Ruiz

 

Sergi Ruiz va arribar a mitjà temporada quan l’equip estava encara competint a Primera Catalana i d’aquesta manera per a ell serà la quarta temporada al CB Pardinyes. En la temporada 2013-2014 a la Lliga EBA, Sergi va promitjat en 22 minuts de mitjana a pista: 6 punts, 3 assistències  i 3 rebots en els 15 partits disputats. Sergi va estar present en els ascensos a Copa Catalunya i a la Lliga EBA.

 

Albert Vallverdú

Albert Vallverdú

 

Per a l’Albert Vallverdú  serà la segona temporada al CB Pardinyes. En la temporada 2013-2014 a la Lliga EBA, l’Albert ha promitjat en 12 minuts de mitjana a pista: 2 punts, 2 rebots i 1 assistencia en els 20 partits disputats. Tal com diu, el nostre entrenador es un jove  jugador  lleidatà amb talent i en que en el seu segon any a senior continuarà la seva progressió en la Lliga EBA.

 

Gerard Encuentra

Gerard Encuentra

 

En l’apartat del cos tècnic, desprès de l’incorporació de Joan Albert Cuadrat com entrenador principal del Flor de Vimbodi Pardinyes, s’incorporarà per segon any consecutiu com a entrenador adjudant Gerard Encuentra.

Gerard Encuentra serà la segona temporada que estigui present en el Flor de Vimbodí Pardinyes, encara que dintre del CB Pardinyes serà el seu tercer any. Dintre del club com a entrenador de l’equip Mini ha aconseguit aquest any ser campió territorial de Lleida i finalitza en 6a posició en el campionat de Catalunya.

 

 

CatalanEnglishSpanish