Els de Gerard Encuentra van lluitar fins al tercer període, però el desgast i la manca de rotació van castigar als grocs i negres als quals els hi va sobrar el darrer període.

El CB Pardinyes Lleida no va poder donar la campanada a la pista d’un dels favorits de la categoria, l’Hestia Menorca. Els de Gerard Encuentra van tenir opcions fins a l’inici del tercer període, però un mal darrer quart va condemnar els grocs i negres que van tancar el partit amb un marcador final de 84-69.

No va començar bé el Pardinyes que als primers minuts encaixava un parcial de 8-0 a favor d’un equip local que semblava que volia marxar des de l’inici. Tot i això, els homes de Gerard Encuentra no es van deixar portar per la pressió i van aconseguir igualar el marcador posant-se 12-9 a l’equador del primer període. La superioritat en el joc interior i l’encert des dels 6.75 permetien als menorquins mantenir-se per davant en el marcador (17-9 quan faltaven 3 minuts), però els lleidatans no van llençar la tovallola I van retallar distàncies per tancar el primer període 20-15.
El segon quart va ser el moment dels de Gerard Encuentra. Liderats per uns encertats Zeke Moore i Mads Stürup, els lleidatans aconseguien mantenir-se en el partit i, en moments puntuals, igualar el marcador. Els locals, superiors en l’encert, seguien una passa per davant, però la lluita dels de Lleida amb un incombustible Xavier Mendiburu (va jugar els 40 minuts) van deixar tot en joc al descans amb una diferència mínima en el marcador (33-30).

A la sortida dels vestuaris, els Menorquins seguien mantenint el control del matx. Amb un encertadíssim Alberto Corbacho des dels 6.75 i el joc interior liderat per l’exjugador de Girona, Dijkstra, els locals mantenien el control del resultat, mentre que els grocs i negres seguien intentant trencar el partit amb contraatacs ràpids que, en moltes ocasions, acabaven amb pilotes perdudes (20 pilotes perdudes en tot el partit pels de Gerard Encuentra). Amb aquest domini local es va arribar al darrer període (55-48).
A partir d’aquí les forces van fallar en les cames i els braços dels d’Encuentra. Les accions que semblaven fàcils no entraven i les complicades ni van existir. El Menorca, a cop de triple, va aconseguir obrir distàncies per acabar marxant en el marcador i deixar un resultat final de 84-69 que deixa als de Lleida amb 2 victòries i 6 derrotes en la classificació.