Un mal darrer període va condemnar als de Gerard Enuentra (12-28) després d’un bon partit on els lleidatans van plantar cara a l’equip líder del Grup Est de la LEB Plata

El Pardinyes no va poder brindar un triomf a l’afició en la seua tornada al Barris Nord i va perdre per un ajustat 59-68 contra el líder Barça B, que va haver d’aplicar-se al màxim per aconseguir la victòria davant els de Gerard Encuentra. L’equip lleidatà va firmar un gran inici de duel, a l’esborrar de la pista els blaugranes i arribar al final del primer quart amb 9 punts d’avantatge (20-11). Tanmateix, el Barça va aconseguir ficar-se de nou en la lluita abans del descans (30-29) amb una millora defensiva.

El Pardinyes es va mantenir al davant abans d’entrar a l’últim quart (47-40), quan els blaugranes van aconseguir capgirar l’electrònic i aprofitar la seua major rotació. Finalment, el Barça es va emportar el triomf del Barris Nord, que va tornar a gaudir de l’espectacle de la LEB Plata. “Hem fet 30 minuts molt bons defensivament. En l’últim període ells han estat molt encertats i hem encaixat massa punts. Al final el partit es decideix per petits detalls”, va assenyalar Encuentra. Els lleidatans aconseguiran avui la permanència si Jairis i Tarragona perden els respectius compromisos de la vint-i-tresena jornada.