La falta de ritme va condemnar al Junior Negre que va veure com a poc a poc el rival prenia el control del partit fins emportar-se la victòria

CB PARDINYES NEGRE: Dhiman (24), Pérez (5), Domènech (10), Cervantes, Escolà (6), Badi, Pifarré (1), Domínguez (1), Arredondo (21).

SICORIS: TOM (6), TAMARIT (2), FIGUEROLA (1), SABATÉ(17), GUIU (13), BONEU (6), PINTÓ (6), JULIÀ (4) I AMO (14).

RESULTAT: 68-73
PARCIALS
: 12-13/17-15/15-20/20-25

Debut amb derrota del Junior Negre que no va poder mantenir el ritme d’un Sicoris que, a poc a poc, va anar prenent el control del partit.

Els jugadors grocs i negres van acusar més que el rival la falta de competició. Sense ritme i amb moltes imprecissions els de Pardinyes van dominar el primer període, aconseguint una renda de 10 punts al seu favor. Però aquest domini va desaparèixer en el segon quart, quan el Sicoris va saber jugar les seves cartes per anul·lar els grocs i negres.

A la sortida dels vestuaris els locals van tornar a plantar cara al Sicoris, òpe rels problemes de faltes en alguns jugadors va fer que, a poc a poc, el Pardinyes anés perdent les opcions d’emportar-se el partit. Amb un equip local vençut moralment i un Sicoris crescut, el darrer període només podia tenir un final. Els de la Bordeta, amb 4 triples a la recta final, van sentenciar el matx deixant sense opcions al Junior Negre.

Aquest diumenge 28 a les 12.30, el Junior Negre buscarà sumar la primera victòria en la tornada a la pista del Sicoris.

CatalanEnglishSpanish