Important victòria del Pardinyes davant un guerrer Vallfogona per un resultat clar de 62-29. Tot i l’àmpli resultat les grogues i negres van haver de fer un molt bon treball i esforç per poder superar a les seves rivals. Tot i l’àmpli resultat les de Pardinyes van haver de fer un molt bon treball i esforç per poder superar a les seves rivals.

Sènior Femení: (MIARNAU,L- (GARCIA,L-9), (SANTOS,E-) (SANFELIU,A-) (GALIANO,A-)(SARRIES,N-) (BONILLO,N-11) (GREGORI,A-6), (BERDEGUE,J-3 (FERNANDEZ,P-27), (BARCELO,E-2) (PUIG,S-4).

CEP Vallfogona: (MATEOS,M-2) (MUNTAL,J-2) (RUBIES,M-1) (REAL,A-8) (GARROFE,L-10) (MATEOS,R-) (PLANES,M-1)(PELEGRÍ,J-1) (PELEGRÍ,T) (BABOT,A-3)

Parcials: (5 – 6), (20 – 8), (10 – 5), (27 –10).

Començava el partit amb molt poc encert a cistella gràcies a la defensa zonal de les rivals que va fer perdre els papers i l’ordre a les grogues durant molts minuts de la primera part. Al final del primer quart un pobre 5-6 es reflectia en el marcador. Al segon quart les de Pardinyes van tenir més paciència a l’atacar la zona i van saber trobar moltes més opcions d’encistellar que en el primer quart distanciant-se així en el marcador a la mitja part amb un 25-14.

A la represa, un quart amb molt poca anotació feia que les lleidatanes augmentassin una mica la distància sense brillar molt en atac. A l’últim quart les lleidatanes van tornar de nou a trobar més opcions en la zona fent que l’equip rival l’hagués de treure i un cop contra individual les noies van seguir atacant i trobant opcions amb les variants contra individual.

Al final una victòria merescuda i treballada per seguir endavant.