Cinquena victòria consecutiva de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes de Lliga EBA que va derrotar al Barberà per un contundent 104-61 en un molt bon partit dels homes de Gerard Encuentra

Primer Quart (30-15)? ?
Gran inici dels de Gerard Encuentra que van començar amb el punt de mira afinat per aconseguir un parcial d’11-2 en un vendaval ofensiu liderat per Wendell Davis (12 punts al primer període) que va deixar sense resposta al Barberà. Els visitants van intentar, mitjançant canvis en el joc defensiu, canviar el ritme del partit. Però tan sols van poder anotar una canastra abans del minut 5. ?A partir de la segona meitat del període, els del Vallès van aconseguir trencar la defensa groga i negra en diverses ocasions, però l’avantatge adquirit per l’Ilerdauto Nissan Pardinyes va permetre als del barri de Lleida arribar al final dels primers 10 minuts amb un marcador de 30-15.

Segon Quart (47-34)
Malgrat l’avantatge en el primer període, l’Ilerdauto Nissan Pardinyes no va aconseguir mantenir el ritme en el segon quart amb un joc ofensiu alguna cosa dubitatiu encara que en defensa seguien mantenint l’ordre aconseguint, els dos primers, no encaixar cap punt (31-15).?El mal joc ofensiu va prosseguir durant el segon període arribant, encara que l’avantatge dels primers 10 minuts va permetre als grocs i negres arribar al descans amb un marcador de 47-34.

Tercer Quart?? (81-51)
Després del descans, els de Gerard Encuentra van sortir decidits a portar-se la trobada i amb un parcial de 13-0 van aconseguir tornar a obrir les deferències en el marcador. El tercer període va ser un monòleg groc i negre que, malgrat permetre en defensa en alguns moments concrets, van arribar a l’últim període amb un marcador de 81-51 que dificultava molt el partit al Barberà.

Últim Quart? ?(104-61)
Monòleg d’un Pardinyes davant un Barberà rendit a les virtuts dels de Gerard Troba. Els grocs i negres van aconseguir mantenir al rival sense anotar des del primer minut de la trobada fins al minut 8 (100-53).
Finalment, el Pardinyes va sumar la cinquena consecutiva i manté el lideratge en solitari després de vèncer al Barberà 104-61.