Arriba la segona victòria consecutiva de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes, i la cinquena de la temporada, després de guanyar al CB Villarrobledo 82-77

Cinquena victòria de la temporada per l’Ilerdauto Nissan Pardinyes després que els grocs i negres derrotessin al Barris Nord el CB Villarrobledo per 82-77.

Els de Gerard Encuentra van sortir molt concentrats des de l’inici aconseguint mantenir la igualtat en el marcador en tot moment. Michael Hundley liderava el joc interior dels lleidatans en uns primers minuts marcats pel continu moviment a la banqueta del Villarrobledo. El darrer minut, però, va ser dels visitants que van aconseguir un parcial de 0-4 per tancar el primer període 17-22.

Al segon quart, els homes de Gerard van mantenir-se ferms a darrere i això els va permetre córrer en atac. L’encert, aquest cop sí, va acompanyar els lleidatans, i el marcador tornava a la igualtat total amb un 28-29 quan mancaven 4.26 pel descans. Cap dels dos equips era capaç de marxar en el marcador un fet que va provocar que al descans el marcador fos de 44-44.

A la represa, l’Ilerdauto va sortir millor. En 4 minuts va aconseguir una renda de 9 punts (56-47) I semblava que enfilava el camí cap a la victòria. Però el Villarrobledo no va abaixar els braços, i liderat per Hailey i Faniel (23 punts cada un) van retornar la igualtat en el marcador. Els últims minuts del tercer període van mostrar les mancances dels dos equips. Els errors en el passe i en la finalització van aparèixer i el marcador va acabar 60-60 quan encara faltava un període per jugar-se.

En el darrer quart L’Ilerdauto va tornar a la cara dels partits igualats. La desconnexió formava part del joc lleidatà i això feia que el Villarrobledo capgirés el marcador (70-77 a falta de 3.38 pel final). Però quan el partit encarava la recta final, va aparèixer Wendell Davis (23 punts, 8 rebots, 7 assistències, 33 de valoració) I l’Ilerdauto Pardinyes va presentar la cara més seriosa de tot el partit. Amb un parcial de 12-0 tornaven a capgirar el marcador per acabar sumant la cinquena victòria de la temporada tornant a entrar en la lluita per la vuitena posició.