L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va aconseguir la setena victòria de la temporada, 105-102, en un partit molt disputat davant un Martinenc que va lluitar fins al final per acabar amb la condició d’invictes dels grocs i Negres. Tot i el mal partit dels de Gerard Encuentra, els del barri de Lleida van saber estar més encertats en els moments decissius per aconseguir mantenir el liderat en solitari una jornada més.

Primer Període (23-13)? ?

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va sortir de nou mostrant gran encert en atac davant un Martinenc, poc actiu en defensa, que va permetre als grocs i negres obrir les primeres distàncies en el marcador en els set primers minuts de partit, més per demèrit visitant que per mèrit local. Mancant tres minuts per al final, els de Gerard Encuentra van començar a notar el desgast físic i això va afectar el seu joc defensiu. Els locals van començar a mostrar certes manques que impedien aturar els atacs visitants. La defensa agressiva, encara que castigada a l’excés (mancant dos minuts l’Ilerdauto ja en tenia cinc mentre que el rival encara no tenia faltes), també va ser determinant en l’intent de remuntada que, finalment, va quedar en res arribant al final del període 23-13.

??Segon Període (43-45)?

Mal període dels de Gerard Encuentra que van sortir confiats després del resultat obtingut en el primer temps malgrat el mal joc. El Martinenc, aprofitant la passivitat defensiva de l’equip groc i negre es va acostar en el marcador demostrant un gran encert de tres davant un equip lleidatà que no aconseguia entrar en el partit. Això, sumat al mal joc en atac groc i negre, va permetre al Martinenc donar la volta al resultat abans del descans per encaminar-se cap al vestuari amb un marcador a favor seu de 43-45.??

Tercer Període (68-65)??

Les paraules de Gerard Troba van fer efecte en els seus homes que van sortir del descans més intensos tant en atac com en defensa. Malgrat els bons primers minuts dels grocs i negre, el Martinenc no va abaixar els braços i va mantenir l’encert del segon període per arribar a l’última cambra tan sols tres punts per sota (68-65).??

Quart Període

??En l’últim període van aparèixer els nervis en tots dos equips. Faltes innecessàries i errors en defensa que van portar a igualar el marcador en els últims compassos del partit.?Mancant dos segons per finalitzar (93-93), Wendell Davis va tenir la canastra per portar-se el partit però va errar arribant al final amb empat i deixant tot en joc per al temps extra.

Temps Extra?

El període extra va seguir amb dos equips molt erràtics en atac fins a l’últim segon. Una falta, bastant protestada per l’equip local, permetia als visitants llançar tres tirs lliures amb el marcador (103-100) mancant 5 segons. Tan sols van anotar dos i en l’últim atac Albert Lafuente aconseguia la canastra per tancar el partit amb el definitiu 105-102 per seguir sent líders invictes.