Els grocs i negres van tornar a perdre al Barris Nord, on només han aconseguit una victòria aquesta temporada. Els de Gerard Encuentra no van saber mantenir el ritme del rival i van caure per 62-78 on l’única nota positiva va ser que els lleidatans mantenen l’average a favor

Estadísticas CB Pardinyes Basket Navarra J17

El Pardinyes segueix amb la seva particular crisi de resultats en el Barris Nord després de caure ahir davant el Navarra (62-78) i encaixar la seva sisena derrota en les 7 trobades que ha jugat com a local.

L’equip que dirigeix Gerard Encuentra va mostrar la seva pitjor versió davant els visitants, que fins i tot van aconseguir igualar l’average després del 74-90 a Pamplona.

El duel va ser extremadament igualat durant el primer quart, que va finalitzar en empat (15-15), però els lleidatans van començar a anar a remolc a partir del 25-30, que va provocar el primer temps mort d’Encuentra.

Sense capacitat de reacció per part del conjunt local, el Navarra es va anar distanciant en el lluminós i va aconseguir els 9 punts de renda abans d’arribar al temps de descans (25-34).

El tècnic local, molt molest amb l’actuació arbitral, va veure com els col·legiats li assenyalaven una tècnica abans que els dos equips s’encaminessin cap als vestuaris.

El Pardinyes va seguir amb excessius problemes en defensa i el Navarra es va escapar en el marcador, arribant a manar per 16 punts (39-55).

Els lleidatans van sortir en l’últim quart amb l’objectiu de remuntar, però les seves seleccions de tir van ser massa precipitades i els visitants van continuar castigant el cèrcol rival, arribant als 19 punts de diferència (44-63).

Amb el partit decidit a favor dels navarresos, la baralla es va focalitzar en l’average, que el Pardinyes va aconseguir salvar.

Els lleidatans visiten el dissabte (18.05) la complicada pista del Tarragona.