Estadístiques Final Partit: Flor de Vimbodí Pardinyes 98- CB Cornella 91

El Flor de Vimbodi Pardinyes ha guanyat el seu segon partit  a la Lliga EBA , i a la vegada segona victòria consecutiva a casa, davant del CB Cornella per 98-91. El partit ha estat marcat pel domini en el marcador per part dels locals, que han anat per davant sempre, i acompanyat d’un encert capa cistella, en especial, des de la línia de 3 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes  ha provocat que la diferencia a  favor de 15 punts al descans d’aquestos, fes insuficient la reacció del CB Cornella en els darrers minuts de partit.

En els primers 20 minuts de partit, s’ha vist un Flor de Vimbodi Pardinyes  molt encertat capa cistella des de totes les distàncies, sobretot, des de la línia de 3 punts, i amb el pas dels minuts millorant la seva defensa, on havien iniciat el partit amb problemes alhora de defensar els atacs cara a cara i amb el seu rebot defensiu. En canvi, l’equip visitant ha anat baixant el seu encert amb el pas dels minuts en la primera part,  degut a lo esmentat anteriorment, a la millora en defensa de l’equip lleidatà. Durant la primera part, per part dels dos equips s’ha jugat amb molt ritme i rapidesa en l’atac, especialment, l’equip de Cornella. Amb tot això, el Flor de Vimbodí s’anava al descans amb el marcador favorable de 57-42.

A la represa, en la segona part, es veia un Cornella que sortia amb ganes de donar-li la volta al marcador, però tota petita reacció era contestada immediatament pel Flor de Vimbodí Pardinyes que arribaven a situar-se amb una diferència màxima en aquest tercer quart de 16 punts a favor seu. Però, a diferencia de la primera part, es veia un partit totalment diferent on es veia una igualtat a pesar de la diferencia a favor dels locals. En aquest tercer quart durant bastants minuts es continuava veient un Flor de Vimbodí Pardinyes molt encertat capa cistella.  Amb tot això, el CB Pardinyes guanyava de 13 punts al finalitzar el tercer quart (77-64).

Ja en els últims 10 minuts de partit, per part del Flor de Vimbodí se seguia veient un equip  amb  la bona actitud tant defensivament com ofensivament que s’ha vist en en tot el partit, el que li permetia que  a falta de 2 minuts per finalitzar el partit el marcador era favorable amb una diferencia de 10 punts però, l’equip visitant a causa de l’encert de 3 punts en els minuts finals  ha arribat a situar-se a 6 punts de diferencia  però, l’equip lleidatà també ha tingut aquest encert en els moments finals, el que ha propiciat que els locals finalitzessin el partit amb una diferencia a favor seu de 7 punts  en el marcador final (98-91). Al final, victòria justa  del Flor de Vimbodí Pardinyes per 98-91.

Els màxims anotadors del partit van ser: Joan Pau Pilan  amb 21 punts del CB Cornella;  Pau Lopez amb 22 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes.

98 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Ruiz (9), Vallverdu A.(13), Lopez (22),  Triginer (2),  Gasque (16), Garcia (-), Villegas (3), Solsona (5), Domingo (17),  Markovic (11), Dieye (-), Diallo (-).

91 CB CORNELLA: Luquero (6), Villalon (11), Martinez (-), Sesé (8), Coll (5), Àlvarez (9), Pilan (21), Arquès (10), Salvó (18), Hernández (3), Piedra (-).

El proper partit  del Flor de Vimbodí Pardinyes afrontarà la cinquena jornada a la Lliga EBA al Pavelló Can Vinader davant el CB Castelldefels el diumenge 16 de Novembre a partir de les 18:15h.