Mendiburu va liderar, de nou, un CB Pardinyes on els més destacats van ser els homes interiors. Elijah, 13 rebots, Knezevic, amb 13 punts i 19 de valoració, I Moore, 22 punts i 4 rebots van brillar en un equip de 8 jugadors.

El partit enfrontava dos equips marcats per les baixes i amb una rotació curta. En els navarresos les baixes dels interiors Lepichev i Llopis, per no estar inscrits en el moment d’ajornar-se el partit, van marcar el joc local que va patir en la zona. Pel que fa als grocs i negres, Gerard Encuentra no va poder comptar ni amb Marc Rubín de Celis, Malik Miller ni Jordan Rogers, tampoc amb el base italoamericà Kenneth Hatch, pel mateix motiu que les baixes locals, ni amb el capità Carlos Gasque, lesionat des del dilluns, pel que només va tenir 8 jugadors disponibles.

Els grocs i negres van sortir més actius. Els de Lleida van saber veure les manques del Basket Navarra i va entrar millor al partit (3-7). A poc a poc, no obstant això, els locals reaccionar per a remuntar el marcador i fins i tot arribar a gaudir d’un avantatge de cinc punts (18-13). Però en un últim cop sobre la taula dels grocs i negres, el resultat va arribar al final del primer quart amb 20-20. Les coses van canviar en el segon període. Els grocs i negres van estar molt més encertats, gràcies a Efambé i Mendiburu que aprofitaven les mancances dels locals en el joc interior. Narros era el més destacat en un conjunt navarrès que, malgrat intentar-lo, es va topar amb una superioritat dels grocs. Al descans la distància era més que evident, amb un desavantatge clar en el marcador (35-51).

A la represa, el Basket Navarra va intentar reduir la diferència. Tot I millorar en el seu joc, el Pardinyes seguia controlant el tempo del partit, administrant molt bé el seu avantatge. Durant una fase d’aquest tercer quart els locals van acostar-se i retallar distàncies, però els homes d’Encuentra van tallar tota opció amb un còmode avantatge en finalitzar el període (50-66).
Knezevic, Moore i Orrit van prendre el pes anotador dels de Lleida, que van poder disputar un últim quart una mica més plàcid, mentre que Basket Navarra veia com se li esgotava el temps. Adrián García, però, va anar entrant en el partit i assumint més responsabilitat ofensiva, convertint-se en pilar mestre de l’atac navarrès. Tot semblava sentenciat, però el Basket Navarra va aconseguir rebaixar la barrera dels deu punts de desavantatge (67-76). I quan faltaven 2,30 pel final, un triple de Narros ficava de nou als locals en el partit (72-79). No obstant això, tot va quedar en un intent, perquè Pardinyes es va encarregar de sentenciar el partit amb un Moore molt encertat en els darrers minuts que deixava un marcador final de 74-90 i la segona victòria pel Pardinyes-Lleida.