basquet salt  VS    Club Basquet Pardinyes

 

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest diumenge 2 de Novembre  la 3a jornada de la Lliga EBA 2014-2015. En l’anterior  jornada va guanyar a casa davant l’Olivar per 65-59. En la 3a  jornada haurà de visitar la pista d’un recentment ascendit a la Lliga EBA com és l’Isports Salt  i que ve de perdre a la pista  del CB Castelldefels  per 62-61.

En relació a la plantilla per la tercera jornada, en el  Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida estaran tots disponibles, inclosos els  4  jugadors nous ( Arnau Triginer, Alejandro Garcia, Edgar Solsona i Gavrilo Markovic) per la present temporada i els 6 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Sergi Villegas, Albert Vallverdú i Carlos Gasque.

Cada cop, els nous fitxatges estan completament conjuntats amb la resta  de  l’equip i després de la victòria  de la setmana passada davant l’Olivar, les sensacions  són bones de cara al partit d’aquest diumenge, que serà el segon partit com a visitant en aquesta temporada a la Lliga EBA i esperem que caigui la primera victòria  com a visitant.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

L’Isports Salt ve de perdre en la segona jornada a la pista del Castelldefels per 62-61. En aquest cas, l’Isports Salt és un recentment ascendit a la Lliga EBA  com també el BC Morabanc Andorra B, Arenys Bàsquet, Martorell i Jac Sants.

En relació a la plantilla  de l’Isports Salt, manté  10 jugadors del bloc de l’any passat encapçalats per l’entrenador Eric Suris des de la banqueta. Del bloc de l’any passat continuen jugadors destacats com Xavier Torrent, Marc Pujols, Genis Bover i Jordi Geli.  Solament presenten 3 novetats respecte a l’any passat que són:  Roger Oliva i Guillem Pascua (Adepaf Figueres-Primera Catalana)  i Toni Espinosa (CE Bàsquet Girona Junior). A la vegada presenten 4 baixes respecte a l’equip que va competir a Copa Catalunya l’any passat que són: Andreu Vila, Adria Burguet, Marc Muñoz i Bernat Pons.

En l’aspecte tècnic, podem dir que és un  equip relativament millor des del vessant de jugadors exteriors com la de Torrent  X., però sense discriminar el seu joc interior com pot ser Genis Bover, si tenim en compte les estadístiques dels últims partits, en canvi, en l’aspecte defensiu, és un equip que realitza una gran defensa tant en tema individual com en les ajudes col·lectives prop de la cistella. El CB Salt  és un equip relativament amb  bons percentatges de tir de camp, però cal dir que moltes vegades tiren molt més des de la línia de 6,25 que de 2 punts, també, en els partits de fora, per aquest motiu fan un joc lent i pausat, encara així, no els importa corre en accions ràpides, si aquestes són molt clares en tema d’avantatge ofensiu.

En definitiva, és un gran equip que compagina gent jove amb gran talent com el Xavier Torrent i Genis Bover; i gent més experimentada com Marc Busquets i Jordi Geli.

El partit es disputa diumenge 2 de Novembre a les 18:45 al Pavelló Municipal de Salt contra l’Isports Salt.    

CatalanEnglishSpanish