Club Basquet Pardinyes VS  Cornella Bàsquet

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 8 de Novembre  la 4a jornada de la Lliga EBA 2014-2015. En l’anterior  jornada va perdre a la pista de l’Isports Salt per 92-75. En la 4a  jornada rebrà la visita  del CB Cornella  i que ve de guanyar a casa davant del CB Castelldefels  per 89-58.

En relació a la plantilla per la quarta jornada, en el  Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida estaran tots disponibles, inclosos els  4  jugadors nous ( Arnau Triginer, Alejandro Garcia, Edgar Solsona i Gavrilo Markovic) per la present temporada i els 6 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Sergi Villegas, Albert Vallverdú i Carlos Gasque.

Cada cop, els nous fitxatges estan pràcticament conjuntats amb la resta de  l’equip i després de la victòria  fa dues setmanes  davant l’Olivar a casa i a pesar de la derrota davant l’Isports Salt, les sensacions  són bones i amb ganes de corregir els errors de la setmana passada de cara al partit d’aquest dissabte, que serà el segon partit com a local en aquesta temporada a la Lliga EBA i esperem que caigui la segona victòria.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El CB Cornella ve de guanyar en la tercera jornada a casa davant del Castelldefels per 89-58. En aquest cas,  el CB Cornella  porta 2 victòries en 3 partits que han sigut  davant el BC Martorell (93-78) i  el CB Castelldefels  (89-58).  L’única derrota soferta ha sigut davant l’Isports Salt (98-81).

En relació a la plantilla té  solament 3 jugadors del bloc de l’any passat encapçalats una temporada més per  l’entrenador Jordi Martí des de la banqueta. Del bloc de l’any passat continuen Aureli Luquero, Fernando Villalon i Joan Pau Pilan. Presenten fins a 7 novetats respecte a l’any passat que són:  Marc Sesé  i Bernat Álvarez (CB Grup Barna-Copa Catalunya), Eduard Coll (Jac Sants-Copa Catalunya), Eduard Arquès (Sant Andreu Natzaret-Copa Catalunya), Adrián Martínez (Cajasol B- EBA), Sergi Hernández (CB Hospitalet-EBA)  i Miquel Salvó (Belgacom Spirou- Bèlgica). A la vegada presenten 5 baixes respecte a l’equip que va competir a la Lliga EBA l’any passat que són: Marc Sobrepera, Cristian Oliva, Oriol Bayo, Luis Molina i Sergio Sanz.

En relació a l’estil de joc, el CB Cornella és un equip que aplica un joc ràpid en atac a partir d’accions individuals dels seus jugadors i intentar corre a partir del seu rebot defensiu que molts cops li propicien accions fàcils en atac. En canvi, l’aspecte defensiu, aplica una defensa amb intensitat constant i canviant en tots  els bloquejos tant siguin directes com indirectes.

CB  Cornella és un gran equip que compta amb gent jove amb molta qualitat, exteriorment com Marc Sesé  i Adrián Martínez e interiorment com Miquel Salvó i Eduard Arquès.

El partit es disputa dissabte 8 de Novembre a les 20:00 al Pavelló Barris Nord contra el CB Cornella.    

CatalanEnglishSpanish