Arriba el segon partit de Lliga Catalana per a l’Ilerdauto Nissan Pardinyes, que enfrontarà els grocs i negres amb el Club Bàsquet Igualada aquest dissabte, 8/09/18, a les 18 hores al pavelló de Les Comes a la població de l’Anoia. En un matx en el qual els lleidatans estaran dirigits per l’assistent de Gerard Encuentra, David Moya

Després d’assolir satisfactòriament, 100-71, el primer partit de la competició catalana contra el Morabanc Andorra B, els del barri de Lleida arriben al segon, i darrer matx, d’aquesta primera fase, amb ganes de resoldre positivament l’eliminatòria tot i la dificultat del rival dels lleidatans.

Tot i ser un partit més dintre de la preparació estival dels de Gerard Encuentra, el tècnic lleidatà assegura que no serà un partit fàcil i destaca que «l’Igualada és un equip que porta molts anys junt i que segurament vagi més rodat que nosaltres» tot i això, Encuentra vol mantenir l’esperit competitiu que caracteritza el seu equip i assegura que «anirem a competir al màxim per seguir treballant com estem fent aquests dies».

Pel que fa a les baixes per aquest partit, l’Ilerdauto Nissan Pardinyes arriba amb la baixa segura del pivot murcià Juan Oliva, que no s’ha pogut exercitar aquesta setmana, mentre que Roger Riu i Albert Lafuente seran dubte fins a l’últim moment a causa d’unes molèsties que no els han permès entrenar amb normalitat. Per contra, Encuentra comptarà amb el jugador junior del Força Lleida, Marc Civera.

L’equip lleidatà estarà dirigit per l’assistent de Gerard Encuentra, David Moya, per culpa d’un problema burocràtic amb la Federació Catalana de Basquetbol.

 

CatalanEnglishSpanish