El CB Pardinyes-Lleida ja coneix el jugador que farà parella a l’interior de la zona amb Elijah Schmidt. Filip Knezevic (Montenegro, 9/9/1994) formarà part del conjunt groc i negre que Gerard Encuentra dirigirà a la LEB Plata per segon any consecutiu.
Amb 203?cm, Knezevic arriba a Lleida després de nou anys en diferents equips estatals on va alternar la LEB Plata amb la Lliga EBA en equips com Andorra, Múrcia, Estela i, en els darrers anys, Chantada.
El montenegrí va dominar la Lliga EBA la passada temporada disputant 16 partits amb una mitja de 30:0 minuts per joc, 13 punts i 11 rebots per acabar la temporada amb 22,9 de valoració.

L’opinió de Gerard Encuentra

Estem molt satisfets que el Filip s’enroli al nostre equip, és un pivot que coneixem bé, ja que ens hem enfrontat contra ell en dues fases d’ascens. És un jugador que fa molts anys que juga aquí i això permetrà que la seva adaptació sigui rapida. Aquestes dues darreres temporades, ha dominat el pal baix i el rebot del seu grup de la lliga EBA i creiem que és un bon moment perquè torni a fer el salt a la Leb plata per ajudar-nos sobretot en defensa i rebot

CatalanEnglishSpanish