El CB Pardinyes comença la Lliga EBA 17/18 a casa, davant un CB Mollet que va acabar líder del grup C-B la temporada passada.

Arriba un nou curs de la la Lliga EBA per al CB Pardinyes que comença la competició rebent a un dels equips més forts del grup que ha lluitat per l’ascens les dues temporades passades. L’entitat del Vallès s’ha caracteritzat, les darreres temporades per ser un equip amb una gran solidesa defensiva i un bon encert en el llançament.

Per aquesta temporada el Recambios Gaudí CB Mollet continua dirigit per l’Àlex Teres, però el gruix del planter s’ha renovat bastant amb les baixes de Jose Coego, Toni Gómez, Xavi Costa, Roger Vilanova, Dani Tejada i Marc Rabassó. A més a més, el Recambios Gaudí CB Mollet ha incorporat cinc jugadors: Nil Angelats i Lluís Curto ambdós provinents del Sant Nicolau de Sabadell. També s’incorporen al club els aler-pivots Jose Maria Sánchez provinent del Club Bàsquet Hospitalet, l’Albert Salat que prové precisament del CB Cerdanyola i l’escolta molletà Marc Díaz provinent de l’Escola Sant Gervasi. D’altra banda, mantenen als jugadors interiors Ramon Espuña, Albert Griso i els jugadors exteriors Marc Torres, Alberto Ferrer i Nil Baqués.

Els de Gerard Encuentra afronten l’inici de Lliga «una mica justos de jugadors degut a les lesions» després d’una pretemporada en la qual es van disputar cinc partits (Valls, CBT, Alpicat, Igualada i BC Andorra) dels quals van aconseguir guanyar tres (CBT, Alpicat i Andorra). Encuentra, espera «anar recuperant efectius de cara als propers partits de Lliga»

Respecte al partit d’aquest dissabte, Encuentra ha comentat que espera un rival molt fort que «aspira a lluitar per estar a les posicions capdavanteres». El tècnic lleidatà espera competir al màxim ja que, tot i les baixes, «tenim un conjunt competidor nat».

Des del CB Pardinyes us convidem al Barris Nord per gaudir del primer partit de la temporada 17/18 de la Lliga EBA.

#SomPardinyes #SomEBA

Cartel Jornada 1 CB Pardinyes CB Mollet

CatalanEnglishSpanish