El base lleidatà Marc Rubín de Celis vestirà una temporada més la  groga i negra del CB Pardinyes i és la tercera peça lleidatana del projecte per la temporada

El Club Bàsquet Pardinyes-Lleida i en Marc Rubín de Celis han arribat a un acord per ampliar la seva relació una temporada més a la LEB Plata. El jugador lleidatà complirà la segona temporada consecutiva en el club i la quarta en total després de dos anys a Lliga EBA on va jugar com a vinculat. 

Aquesta passada temporada, Rubín de Celis va disputar un total de 25 partits a la primera campanya del club groc i negre a la LEB Plata. En ella, el lleidatà va jugar una mitja de 26:50 minuts per partit, anotant 8.9 punts i repartint 2.8 assistències per sumar una mitja de 9.4 de valoració.

Amb aquesta renovació, el Club Bàsquet Pardinyes-Lleida conta ja amb dos jugadors de la plantilla que el 13 de setembre començarà a rodar amb la disputa de la primera jornada de la Lliga Catalana LEB Plata.

La valoració de Gerard Encuentra:

És una gran sort poder seguir comptant un any més amb un dels millors bases de la competició com és el Marc. Estic molt content que aquesta renovació s’hagi pogut dur a terme, era una de les prioritats per nosaltres per tot el que representa; és un jugador de Lleida, que estima el club, amb experiència, molt treballador i intel·ligent.
Esperem que aquesta campanya pugui seguir liderant l’equip com ho va fer la temporada passada i segueixi creixent com a jugador.

CatalanEnglishSpanish