L’Aler Rubén Fernández Sáiz, ha arribat a un acord per seguir una temporada més sota les ordres de Gerard Encuentra al Club Bàsquet Pardinyes de Lliga EBA.

El jugador lleidatà complirà amb aquesta la seva tercera campanya en el club del barri de Lleida després que arribés en la 2016/2017 formant part de la plantilla històrica que ha aconseguit lluitar per una plaça als Playoff d’ascens a Leb Plata durant les dues darreres temporades.

Aquesta passada temporada ha disputat un total de 28 partits amb una mitja de 22,59 minuts per partit. Ha anotat 6,8 punts si ha agafat 2,4 rebots per sumar una mitja de 3,5 de Valoració.
Després d’una temporada en la qual l’equip va tornar a fer història aconseguint disputar els playoff per una plaça a la fase d’ascens, Rubén assegura que «un cop finalitzada la temporada, ens vam adonar compte que tot el que vam aconseguir va superar els objectius proposats a l’inici de la temporada». La clau, segons Fernández, va estar en la unió del grup que, segons el jugador lleidatà «ens ha portat a aconseguir superar-nos constantment i, sobretot, a gaudir de l’esport i de l’ambient generat en el grup humà».

Després de dos anys fent història, Fernández espera, tornar a mantenir la «il·lusió de sempre». A més, Fernández assegura que és molt important «continuar creixent com a grup i mantenir la filosofia dels darrers anys: gaudir de l’equip, del bàsquet, el sacrifici i competir cada dia«

CatalanEnglishSpanish