L’Ilerdauto Nissan Pardinyes ha arribat a un acord per comptar amb l’aler-pivot Roger Riu per la temporada vinent 18/19 a la Lliga EBA.

Riu, va formar part del Club Bàsquet Igualada les tres darreres temporades on va disputar, la temporada 2017/2018 una mitja de 15,48 minuts en 26 partits de lliga regular, anotant 6,5 punts, capturant 3,8 rebots per un 6,7 de valoració.

Riu ha declarat que arriba a l’Ilerdauto Nissan Pardinyes encoratjat per com l’equip lleidatà ha evolucionat en el joc any rere any acabant classificant-se els últims dos anys en les fases d’ascens.
En una temporada marcada pels canvis en el conjunt groc i negre, Riu considera que «és difícil marcar el repte de tornar a aconseguir aquesta classificació», però tot i això, el nou jugador de l’Ilerdauto Pardinyes aposta per «intentar trobar-nos i un cop les coses surtin intentar estar el més amunt possible de la classificació».

En l’àmbit personal, Riu aposta per «intentar aportar tot el màxim que pugui del meu joc, intentar adaptar-me al joc de l’equip i ajudar als més joves per a formar una bona pinya».

L’anàlisi del cos tècnic:
Es tracta d’un aler-pivot amb capacitat per anotar, en especial des de 6,75?m i de mitja distància amb capacitat per traslladar la pilota de camp a camp i finalitzar. A més a més, Riu és un jugador dur en defensa i que ajudarà a l’equip groc i negre en el rebot, tant ofensiu com defensiu.

Benvingut Roger!!

CatalanEnglishSpanish