Aquest diumenge al matí els jugadors del Cappont van rebre al junior groc del C.B Pardinyes. Els dos equips van iniciar el partit amb molt encert i de forma molt ajustada, arribant al final del primer quart amb empat (23-23). Aleshores els locals van començar a augmentar la seva duresa defensiva, forçant moltes pèrdues de pilota als grocs i negres a la sortida de pilota per arribar a la mitja part amb 20 punts d’avantatge. A partir d’aquí els visitants van poder millorar el joc al tercer quart, aguantant el marcador de la mitja part i fins i tot el van poder reduir a l’últim període, arribant a retallar 10 punts dels locals, però sense la recompensa de la victòria.

Parcials:    (23 – 23), (24 – 4), (8 – 10), (4 – 12)

Roca-Borràs Cappont: Culleres (10), Bellet (8), Barnera (1), Gonzalez (0), Badia (5), Perna (1), Melcion (8), Casanovas (4), Pasamon (0), Esquerda (2), Moya (0), Salcedo (15).

Ilerdauto Nissan Pardinyes Lleida: Pelegrina (5), Teixidó (2), Lopez (4), Rodriguez (15), Quiroga (4), Perdices (7), Gonzalez (3), Alsinet, Segovia(5).