El CB Pardinyes anuncia que els jugadors Ricky Rivas, Marc Vidal i Edu Villacampa  no continuaràn  la temporada que ve en el Flor de Vimbodi Pardinyes.  El CB Pardinyes vol agraïr als 3 jugadors  la seva profesionalitat i entrega durant aquests anys en el club i els desitgem sort en els seus pròxims reptes personals i professionals.

Ricky Rivas

Ricky Rivas

 

Ricky Rivas deixa el CB Pardinyes desprès de 5 temporades al club. Va arribar al CB Pardinyes quan estava a Segona Catalana i desprès d’un temps  fòra del club, va tornar al club juntament amb Pau López i de la mà de Jorge Serna.  En el CB Pardinyes, Ricky Rivas va viure l’ascens a Copa Catalunya i a la Lliga EBA. En la primera temporada del CB Pardinyes a Lliga EBA  ha promitjat en 21 minuts de mitjana a pista:  7 punts, 2 assistències  i 3 rebots en els 16 partits disputats.

 

Marc Vidal

Marc Vidal

 

Marc Vidal deixa el CB Pardinyes desprès de 6 temporades al club. Va arribar al CB Pardinyes quan estava a Segona Catalana i deixa el club quan està a la Lliga EBA.  En el CB Pardinyes, Marc Vidal  va viure l’ascens a Primera Catalana, a Copa Catalunya i a la Lliga EBA. En la primera temporada del CB Pardinyes a Lliga EBA  ha promitjat en 7 minuts de mitjana a pista:  2 punts, 1 assistència  i 1 rebot en els 15 partits disputats.

 

Edu Villacampa

Edu Villacampa

 

Edu Villacampa deixa el CB Pardinyes desprès d’estar en la primera temporada històrica del club en la Lliga EBA. Va arribar al club desprès d’una bona temporada al CB Tarragona i ser un jugador important en la Lliga EBA. En la primera temporada del CB Pardinyes a Lliga EBA  ha promitjat en 27 minuts de mitjana a pista:  14 punts, 8 rebots i 3  assistències  en els 15 partits disputats.

 

CatalanEnglishSpanish